14 juli 2017

Kleuren multifunctionals

Multifunctional kleur kopen

Triple S specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Op zoek naar een multifunctional kleur, als partner van meerdere merken bent u voor advies en aanschaf van multifunctional kleur bij ons aan het juiste adres. Alleen het doorsturen van de doos is dan ook niet onze stijl. Wij geven zowel advies over de keuze voor de hardware als ontzorgen u met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Bereken direct gratis uw voordeel

Nieuwste technologie

De nieuwste multifunctional kleur van Lexmark en OKI hebben een intuïtieve touchscreen, waardoor ze zeer simpel te gebruiken zijn. Daarnaast zijn de resolutie, kleur kwaliteit en scherpte verbluffend. Doordat deze MFP’s de nieuwste technologie hebben, hebben ze alles in huis om de grootste afdruk taken zonder problemen uit te voeren!

Aangezien er zeer veel verschillende merken en modellen zijn, hebben wij alleen meest aanbevolen multifunctional kleur hieronder vermeld.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB