Be SMART and use SmartClick

Printkosten verlagen met SMARTClick 

Uw printkosten verlagen met ons nieuwe unieke concept SMARTClick. Wij zorgen ten eerste voor onderhoud en service op locatie. En daarnaast voor automatische levering van materialen. U betaalt alleen achteraf voor de prints die u heeft gemaakt. SMARTClick  is gratis af te sluiten op bijna alle nieuwe modellen. Dit unieke concept op uw huidige machine(s)? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Lage vaste prijs per afdruk

Een vaste prijs per geprinte pagina zonder vooruit te betalen? Bij Triple S berekenen wij alleen wat u verbruikt heeft. Print u niets, dan ontvangt u ook geen factuur. Met SMARTClick realiseert u dus een forse besparing op uw printkosten. Meer informatie over SMARTClick vind u hier.

Printkosten verlagen met SMARTTips :

Printkosten verlagen

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.