Lexmark introduceert nieuwe generatie zwart-wit printers voor het middensegment

De nieuwe producten van Lexmark zijn uitgerust met de nieuwste functies, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf.

Lexmark International, Inc., wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, kondigt vandaag een nieuwe generatie monochrome producten aan voor het middensegment. Deze slimme apparaten zijn uitgerust met de nieuwste functies, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf. De nieuwe producten van Lexmark combineren betrouwbaarheid, productiviteit en beveiliging voor grote, middelgrote en kleine werkgroepen binnen bedrijven.

 

nieuwe producten van lexmark

 

“Deze nieuwe generatie zwart-witproducten van Lexmark voor het middensegment brengt de kracht van een afdelingsprinter of mfp naar de werkplek”, aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. “De apparaten zijn uitgerust met krachtige, geavanceerde multi-core processors die zorgen voor goede prestaties. Daarnaast beschikken ze over de betrouwbaarheids- en beveiligingsfuncties die klanten wereldwijd van Lexmark verwachten. Bovendien kunnen organisaties dankzij nieuwe productiviteitsverbeteringen meer werk verzetten.”

Deze krachtige apparaten met hoge capaciteit laten op alle mogelijke manieren de productexpertise van Lexmark zien:

⇒ Betrouwbaarheid: De robuuste frames en duurzame componenten van de apparaten uit de M en XM-serie bieden betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarnaast wordt dankzij de bedrijfscycli verspilling geminimaliseerd, de levensduur verlengd en de behoefte aan service en ondersteuning verminderd.

⇒ Productiviteit: De nieuwe apparaten combineren prestaties, gebruiksgemak en connectiviteit daardoor kunnen grote, middelgrote en kleine werkgroepen sneller werken.

⇒ Beveiliging: Apparaten reageren op uiteenlopende veiligheidsbedreigingen door de printer, de printvloot en de netwerkinfrastructuur systematisch te beveiligen. Zo ontstaat een veiligere en productievere omgeving. Meer info over beveiliging

⇒ Kwaliteit: De nieuwe media verwerkingsmogelijkheden ondersteunen meer mediatypes met een betere scheefheidscorrectie voor nauwkeurigere printopdrachten.

⇒ Mobiliteit: Met deze nieuwe apparaten kunnen taken worden uitgevoerd vanaf mobiele toestellen via de gratis Lexmark Mobile Print app. De output is ook beschikbaar via AirPrint, Google Cloud Print, Mopria of Windows Mobile op netwerken met draadloze toegang.

Bereken direct gratis je voordeel

nieuwe producten van Lexmark

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.