15 september 2017

Lexmark C9235

A3 kleurenprinter Lexmark C9235

Een A3 kleurenprinter voor als u meer nodig heeft dan standaard paginaformaten en normale afdruk snelheden. De Lexmark C9235 kleurenprinter met optionele finishing opties helpt u bij de meest moeilijke afdruktaken. En ze bieden dit alles in combinatie met de voordelen van Lexmark’s geavanceerde design en onze geïntegreerde functies en services.

Bereken direct gratis je voordeel

Gemaakt voor succesa3 kleurenprinter

Met uitgebreide standaard functies, de mogelijkheid om meerdere papierformaten te verwerken is de Lexmark C9235 ideaal voor middelgrote tot grote werkgroepen die een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kleurenprinter nodig hebben. De indrukwekkende A3-uitvoer in kleur en hoge capaciteit vormen bovendien een aanvulling op de opties van bestaande A4-printerparken.

Gratis advies over A3 kleurenprinters

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor een A3 kleurenprinter. Vraag een gratis offerte aan en ontdek dan hoeveel kosten u kunt besparen.

Lage vaste prijs per pagina

Op deze A3 Multifunctional kleur kunt u nu ook SMARTClick afsluiten. Niet alleen een vaste prijs per geprinte pagina, maar ook zonder vooruit te betalen? Wij berekenen ook alleen wat u verbruikt heeft. Zodoende bespaart u fors op uw printkosten.

Snelheid met bijbehorende capaciteit

A3 kleurenprinterWanneer is snelheid niet nodig? De C9235 is gebouwd met het oog op snelheid en het goed doordachte ontwerp zorgt beperkte onderbrekingen. Nadat de eerste pagina in slechts 7 seconden is geprint, kan de C9235 tot 35 pagina’s per minuut afdrukken.

Deze printer aan de meest veeleisende behoeften totwel 150.000 pagina’s per maand. Met een invoercapaciteit tot 6650 vel is de C9235 geschikt voor grote volumes en kan hij de zwaarste belasting aan. Terwijl de uitvoercapaciteit tot 3500 vel kan worden uitgebreid.

Intelligent en toegankelijk snelle verwerking, een intuïtieve interface, productiviteitsverhogende apps en goede toegankelijkheid zorgen ervoor dat een printer zowel naadloos als efficiënt werkt. En de C9235 biedt dit allemaal.

Vernieuwd touchscreen ook op de A3 kleurenprinter

Het heldere ‘next generation’ 10,9 cm kleuren touchscreen, met Lexmark’s eigen interface, werkt op basis van pictogrammen en tekst, heeft een intuïtieve navigatie en leidt u door elke stap in een proces. Via de handige USB-poort aan de voorzijde kunt u eenvoudig documenten afdrukken en bestanden overzetten.

Verbeter de gebruikservaring en productiviteit met optionele apps zoals ‘Forms and Favorites’, waarmee u formulieren kunt zoeken en afdrukken vanuit netwerkopslaglocaties of toepassingen voor inhoudsbeheer. De optionele vaste schijf van de C9235 biedt functies zoals buffering van taken en verbetert functies zoals sorteren en de algemene reactie-snelheid van het apparaat.

Deze printer beschikt over gesproken aanwijzingen, een standaard hoofdtelefoonaansluiting, een kantelbaar touchscreen en de mogelijkheid om de printer te bedienen via gangbare ‘swipe’ bewegingen. Dit alles maakt deel uit van de inspanningen van Lexmark om de beste A3-printers ooit te maken.

Geschikt voor professionele uitvoer

Afdrukken in kleur die indruk maken en afwerk opties die het u gemakkelijk maken.

Professionele kleuren: druk uw eigen huisstijl kleuren consistent af dankzij de uitgebreide kleuren toolbox, inclusief PANTONE®-kalibratie, voorbeeldpagina’s en Lexmark Color Replacement voor een simpele afstemming van steun- en RGB-kleuren.

Vergroot uw mogelijkheden voor productie in eigen beheer met optionele afwerk opties zoals nieten op meerdere posities, perforeren, boekjes nieten en documenten in drieën vouwen.

Via de Gigabit Ethernet aansluiting maakt u verbinding met alle moderne netwerken, terwijl losse apparaten kunnen worden aangesloten op twee snelle USB 2.0-poorten op de achterzijde. Met optionele draadloze en glasvezelkaarten kunt u de connectiviteit nog verder uitbreiden.

Het voordeel van Lexmark

De C9235 ondersteunt snelle, professionele afdrukken tot A3-formaat in zelfs de meest uitdagende omgevingen. En de printer biedt dit alles met in combinatie met de voordelen van Lexmark’s geavanceerde design en uitgebreide functies.

De gratis Lexmark Mobile Print app maakt mobiel printen even simpel als vanaf een pc. Of druk af via AirPrint®, Google Cloud Print™, Mopria® of Windows Mobile®. Met de optionele draadloze netwerkkaart, kunt u direct afdrukken. Meer opties voor mobiel afdrukken betekent meer keuzes voor u en uw gebruikers.

Gebouwd met oog voor het milieu

Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, wordt het in de slaapstand gezet. Hij gebruikt dan maar 3 watt, zodat u geld en energie bespaart.  Bij afdruktaken wordt de printer snel weer geactiveerd. Bovendien kan het apparaat handmatig of automatisch worden in- of uitgeschakeld via het touchscreen.

De printer is standaard ingesteld op dubbelzijdig afdrukken waarbij zonder vertraging wordt afgedrukt op beide zijden van elke pagina. Daarnaast drukt de unieke ColorSaver-functie afbeeldingen standaard lichter af, terwijl tekst donker en leesbaar blijft. Zo bespaart u toner en geld.

De gratis Eco Settings oplossing helpt u om op duurzame wijze af te drukken. Geld te besparen en afval te verminderen door het energieverbruik en papier- en tonerverbruik te beperken.

Om er zeker van te zijn dat de invloed van het gebruikte papier op het milieu tot het minimum wordt beperkt, is de Lexmark C9235 uitgebreid getest met diverse soorten
kringloop papier, tot 100% gerecycled.

Milieucertificering: de C9235 voldoet aan wereldwijd erkende milieunormen*:

  • ENERGY STAR®
  • Blue Angel
  • EPEAT® Silver
  • Voldoet aan RoHS

Bereken direct gratis je voordeel

Op zoek naar alle Lexmark printers. Die vindt u in onze webshop

Lexmark printer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.