13 december 2016

Als betaalbare A3 documentoplossing voor uw kantoor adviseert Triple S u de OKI ES8473

A3 MFP kleur 

oki-es8473-mfp-5

Door zijn hoge afdruk- en kopieersnelheid is de ES8473 A3 MFP kleur de ideale oplossing voor grotere werkgroepen. Deze printer vereist namelijk weinig tussenkomst van de gebruiker. Hij heeft lage printkosten en is uitgerust met een simpel te gebruiken scherm. Daardoor blijven drukke teams productief.

Bereken direct gratis je voordeel

OKI ES8453 A3 MFP kleur 

Voor de kleinere werkgroep is er ook de compacte, krachtige A3 MFP kleur ES8453, deze biedt dezelfde afdrukkwaliteit en kopieerfuncties. Dit scherper geprijsde model biedt dezelfde simpele bediening. De lage aanschafprijs wordt gecombineerd met de functionaliteit van duurdere apparaten.

Oplossing voor veeleisende werkgroepen

Hoge afdruk- en kopieersnelheden maken de A3 MFP kleur ES8473 de ideale oplossing voor veeleisende werkgroepen. De printer combineert hoge snelheden van maar liefst 35 ppm met opties voor geavanceerd scannen, kopiëren en faxen en een simpel te bedienen touchscreen. Het is ook voorzien van slimme software-oplossingen en kan samenwerken met een scala aan oplossingen van andere leveranciers. Met Triple S als partner heeft u niet te maken met externe leveranciers, wij adviseren, leveren en installeren de juiste oplossingen voor u.

A3 MFP kleur

Specificaties

  • Encrypted Secure Print-functie voor veilig afdrukken
  • Automatisch reagerende lade voor afdrukken op mediaformaten en -gewichten, van zowel A6 als 1,3 m lange banners en tot max. 256 g/m²
  • Standaard uitgerust met dubbelzijdig afdrukken
  • Papier invoer van maximaal 2.005 vellen
  • Standaard handige ingebouwde nieter voor simpele nabewerking en afwerking
  • Scannen met TWAIN via USB en netwerk, instellingen opslaan voor taken die vaker moeten worden uitgevoerd
  • Scan direct naar: USB, netwerkmap, e-mail, FTP-server, lokale pc en externe scan
  • Hoge scansnelheid van maximaal 50 vellen per minuut en RADF met capaciteit voor 100 vellen, voor meerdere pagina’s, enkel en dubbel

3YearWarranty

3 jaar on-site garantie

Oki produceert volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en technologie. Dit wordt door onafhankelijke tests bewezen. Daardoor is Oki zo overtuigd van de hoge kwaliteit van deze producten dat ook de Oki ES8473 geleverd wordt met een on-site garantietermijn van 3 jaar.  Ook tijdens de garantie staat onze technische dienst voor u klaar. Als officiële partner verzorgt Triple S alle garantie afhandelingen voor u namens Oki.

Lage vaste prijs per pagina

Op deze machine kunt u nu ook SMARTClick afsluiten. Een vaste prijs per geprinte pagina zonder vooruit te betalen? Wij berekenen alleen wat u verbruikt heeft. Print u niets, dan ontvangt u ook geen factuur.  Daarmee realiseert u ook een forse besparen op uw print kosten.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor een geschikte A3 MFP kleur. Vraag een gratis advies gesprek aan en ontdek hoeveel u op uw print kosten kunt besparen.

[wd_contact_form id=”15″]

Bekijk hier ook de andere A3 MFP kleur in ons assortiment.

Bereken direct gratis je voordeel
Dit model is zowel met één lade als met onderzet kast beschikbaar.

oki-es8473-mfp-2

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.