14 juli 2017

Kleuren multifunctionals

Multifunctional kleur kopen

Op zoek naar een oplossingen voor uw kleurenprints, kopieën en scans. Het apparaat wat u kiest gaat u waarschijnlijk een lange periode gebruiken. Het is daarom belangrijk een goede keuze te maken. Vaak wordt daarbij alleen gekeken naar de goedkoopste printer en niet naar de verbruikskosten. De verbruikskosten worden dan vaak vele malen hoger dan nodig is. Triple S helpt haar relaties met de keuze voor het apparaat. Wij kijken daarbij naar de kosten tijdens de gehele levensduur dat u het apparaat gaat gebruiken. Als onafhankelijke leverancier zijn wij ook in staat om een goed onafhankelijk advies te geven over de voor en nadelen van zeer veel verschillende modellen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Triple S specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Op zoek naar een multifunctional kleur, als partner van meerdere merken bent u voor advies en aanschaf van multifunctional kleur bij ons aan het juiste adres. Alleen het doorsturen van de doos is dan ook niet onze stijl. Wij geven zowel advies over de keuze voor de hardware als ontzorgen u met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Bereken direct gratis uw voordeel

Lexmark XC2132 kleurenlaser MFP

De Lexmark XC2132 is geschikt voor het kleine kantoor of werkgroep. Deze is zeer simpel te gebruiken omdat het kleuren touchscreen zeer groot is (17,8 cm). Door de hoge snelheid van 30 pagina’s per minuut en de eerste pagina in 9 seconden hoeft ook nooit lang gewacht worden. De toners zijn groot (6.000 pagina’s zwart en 3.000 kleur) waardoor het een zeer zuinige kleurenprinter is. Bovendien heeft de printer standaard een netwerkfunctie en dubbelzijdig printen aan boord. Tevens geschikt voor kopiëren, scannen en faxen. Een zeer voordelige, complete en vooral betrouwbare multifunctionele kleurenprinter!

Rating:
Vraag offerte aan
X

Neem contact op

  • Afdruktechnologie
  • Kleurenlaser
  • Afdruksnelheid_(mono/kleur)
  • tot 30 pagina's per minuut A4
  • 1e_pagina
  • 10,5 seconden
  • Aanbevolen_max._volume
  • 1.500 - 5000 pagina's per maand
  • Lease_mogelijk
  • Ja

Nieuwste technologie

De nieuwste multifunctional kleur van Lexmark en OKI hebben een intuïtieve touchscreen, waardoor ze zeer simpel te gebruiken zijn. Daarnaast zijn de resolutie, kleur kwaliteit en scherpte verbluffend. Doordat deze MFP’s de nieuwste technologie hebben, hebben ze alles in huis om de grootste afdruk taken zonder problemen uit te voeren!

Aangezien er zeer veel verschillende merken en modellen zijn, hebben wij alleen meest aanbevolen multifunctional kleur hierboven vermeld.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB