30 november 2016

OKI ES5473dn: Test nu een week lang gratis*

OKI ES5473 multifunctional printer testen

Nog niet overtuigd van de mogelijkheden van deze nieuwste multifunctionele printer, als extra toevoeging aan onze service bieden wij ook de mogelijkheid deze eerst een week lang gratis te testen*. Multifunctional printer kopen of leasen, wel of geen contract. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag met de keuze voor een geschikte oplossing. Vraag een gratis adviesgesprek aan en ontdek hoeveel u op uw printkosten kunt besparen.

Bereken direct gratis je voordeel

Documentbeheer

Als u denkt dat veilig documentbeheer alleen mogelijk is voor grote ondernemingen, brengen we u graag op andere gedachten. De Oki ES5473dn maakt alle voordelen van slimme MFP’s daarmee betaalbaar voor kleine tot middelgrote bedrijven en werkgroepen. Ook kunnen ze profiteren van een 7-inch touchscreen en de het slimme uitbreidbare platform (sXP) van Oki, dat toegang geeft tot documentbeheer en connectiviteit biedt met pull-printing. Het krachtige printersysteem staat daarnaast garant voor de ultrasnelle levering van hoogwaardige afdrukken.Multifunctional printer kopen of leasen

LCD-touchscreen

Hij heeft een snel en eenvoudig instelbaar 7″ LCD-touchscreen, intuïtieve  menu’s en help-functie. De Oki ES5473dn is daardoor gemakkelijk te bedienen. Daarnaast kunnen functies op het beginscherm geplaatst voor een snelle toegang.

Banners

Met een zeer flexibele mediaverwerking kunt u standaard afdrukken op een groot aantal afwijkende papier formaten. Diktes van 64 tot 220 g/m2 en van A6 formaat tot banners van 1,3m lang.

De Oki ES5473dn kan werken met bekabelde en draadloze netwerken. Perfect voor bedrijven die willen printen, kopiëren, scannen en faxen in een compact, kwalitatief en snel apparaat. In combinatie met een groot geheugen, slimme functies en intuïtieve bediening plaatst dit apparaat zich bovenaan de lijst van de MFP klasse.

Afdrukken

Afdrukresolutie van 1200 x 1200 dpi en printsnelheden van 30 ppm. Naast snel scannen in kleur (30 ipm) voor drukke werkgroepen kan deze ook probleemloos grafische documenten printen. Daarnaast is ook een snelle overdracht mogelijk van grote bestanden in kleur via het netwerk.

De machine is standaard geschikt voor Google Cloud Print 2.0 en AirPrint waardoor afdrukken vanaf smartphones en tablets mogelijk is.

3YearWarranty

Garantie

Oki apparaten worden geproduceerd volgens de hoogste normen en dat wordt ook door onafhankelijke tests bewezen. In feite is Oki zo overtuigd van de hoge kwaliteit van haar producten dat ook de Oki ES5473 geleverd wordt met een on-site garantie van 3 jaar.  Ook tijdens deze periode staat onze technische dienst voor u klaar. Als servicepartner ontzorgen wij u ook binnen de garantie namens Oki.

Multifunctional printer kopen of leasen

Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze voor de juiste multifunctional printer. Vraag een gratis adviesgesprek aan.

Bereken direct gratis je voordeel

Bekijk hier ook alternatieve kleuren multifunctionals in ons assortiment.

* Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden van de gratis proefplaatsing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.