15 mei 2017

Jong gebruikte printers en MFP’s voor kantoor

Jong gebruikte printer

Op zoek naar een professionele printer of MFP voor uw kantoor, maar geen budget voor de aanschaf van een nieuwe? Kies dan uit ons aanbod van jong gebruikte printer(s). Vaak worden machines ingeruild bij vervanging of zijn alleen gebruikt als demo model. Een deel daarvan is nog bruikbaar, deze worden vervolgens door ons nagekeken en weer beschikbaar gesteld. Op onze website vind je een kleine selectie uit ons occasion en demo aanbod.

Alleen de beste

Pas als ze een strenge selectie zijn doorgekomen, worden de machines in orde gebracht voor een tweede carrière. Dat is niet alleen voordelig voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu! Goed ingewerkte, 2e hands machines, refurbished met aantrekkelijke prijzen.

Voordelen tweedehands kopieerapparaat of gebruikte printer

Natuurlijk is het fijn om met nieuwe apparatuur te werken, maar hieraan hangt ook een prijskaartje. Een tweedehands kopieerapparaat of printer biedt hierbij uitkomst en kan worden geleverd tegen een meer aantrekkelijke prijs, terwijl dit niet ten koste hoeft te gaan van de kwaliteit.
Of je een gloednieuwe, of een gebruikte printer aanschaft bij Triple S, wij zijn jouw partner als je op zoek bent naar mogelijkheden om kosten te besparen, goedkoper te printen en als je hecht aan service en kwaliteit voor een lage prijs.

Volledig onderhouden

Wij leveren alleen een gebruikte printer indien die door onze eigen technische dienst onderhouden zijn. Je bent daardoor zeker dat je bij ons altijd een goede kwaliteit koopt. Wij zijn dus in staat om zelfs op een gebruikte printer volledige garantie te geven ( 1, 2 of zelfs 3 jaar op een gebruikte machine).

Lexmark CS796 Occasion

Met de Lexmark C796 kleuren printer haalt u prestaties en kwaliteit op productie niveau in huis voor een zeer lage prijs per pagina De hoge afdrukkwaliteit en snelheid zorgen daarnaast voor een zeer professioneel resultaat zonder onderbreking.

Rating:
Vraag offerte aan
X

Neem contact op

    • param1
    • param2