15 juni 2016

On site service

Printer reparatie

De Triple S service engineer komt op aanvraag ter plaatse voor printer reparatie of onderhoud. Service door Triple S is mogelijk op alle printers, faxen, copiers, plotters en labelprinters ongeacht het merk. Uw service aanvraag kunt u zowel telefonisch, per mail als via onze website bij ons melden.

Triple S biedt u 3 maanden garantie op werkuren. Garantie op onderdelen is afhankelijk van fabrikant, meestal 3 maanden.

printer reparatie

Onderhoud

Het papier loopt vast in de printer. Het papier trekt scheef. De printer pakt geen papier meer op. Vlekken, strepen, vegen of stippen op de afdruk. De printer maakt vreemde geluiden, rammelt, piept of kraakt. Vaak zijn zulke storingen eenvoudig te verhelpen. Maar deze problemen en vele andere storingen zijn ook te voorkomen. Wanneer regelmatig een onderhoudsbeurt wordt gedaan dan worden vele storingen voorkomen.

Algemene periodieke keuring

Triple S verzorgt naast snelle responstijd en eerlijk advies, ook de preventieve reiniging en onderhoud van al uw apparatuur. Indien nodig worden in overleg onderdelen vervangen of wordt er een prijsopgave gemaakt. Continuïteit van uw bedrijf is immers van vitaal belang. Meldt uw machines aan voor onze Algehele Printer Keuring (APK) en voorkom vervelende storingen.

Inspectierapport

Onze APK bestaat uit een preventieve onderhoudsbeurt op locatie. Ten eerste het in- en uitwendig reinigen van de machine. De technische conditie wordt vervolgens in een inspectierapport vastgelegd. Prijs is per printer, exclusief materialen en eventueel te vervangen onderdelen.

APK al vanaf € 39,–*

*op storingsvrije printers

Onderhoudsabonnement

Om altijd zeker te zijn van een goedwerkende printer bieden wij u ook onze onderhoud abonnementen aan. Wij zorgen voor het regelmatig onderhoud van de printer. Daarnaast weet u dat wij altijd snel ter plaatse mocht er toch een storing zijn.

Klik hier voor onze abonnementen

Totaaloplossingen

Wij zijn ook graag uw partner als u op zoek bent naar een totaaloplossing. Geen zorgen meer over een stilstaande printer omdat de toner niet op tijd besteld is. Triple S neemt alle zorgen over. Wanneer er toners nodig sturen worden deze door ons voortijdig opgestuurd. Wij plannen wanneer nodig onze eigen technische dienst in voor onderhoud. In het geval van storing is deze er de volgende werkdag altijd op uw probleem te verhelpen.

Klik hier voor meer informatie