1 april 2021

Printer reparatie

Printer reparatie

De Triple S service engineer komt op aanvraag ter plaatse voor printer reparatie of onderhoud. Service door Triple S is mogelijk op vrijwel alle printers, faxen, copiers, plotters en labelprinters ongeacht het merk. Jouw service aanvraag kan je zowel telefonisch, per mail als via onze website bij ons melden.

Onderhoud

Het papier loopt vast in de printer. Het papier trekt scheef. De printer pakt geen papier meer op. Vlekken, strepen, vegen of stippen op de afdruk. De printer maakt vreemde geluiden, rammelt, piept of kraakt. Vaak zijn zulke storingen eenvoudig te verhelpen. Maar deze problemen en vele andere storingen zijn ook te voorkomen. Wanneer regelmatig een onderhoudsbeurt wordt gedaan dan worden vele storingen voorkomen.

Algemene Periodieke keuring

Triple S verzorgt naast snelle responstijd en eerlijk advies, ook de preventieve reiniging en onderhoud van al jouw apparatuur. Indien nodig worden in overleg onderdelen vervangen of wordt er een prijsopgave gemaakt. Continuïteit van jouw bedrijf is immers van vitaal belang. Meld jouw machines aan voor onze Algehele Printer Keuring (APK) en voorkom vervelende storingen.

Voor reparatie van

printer reparatie
ricoh printer reparatie
oki printer reparatie
samsung printer reparatie
xante printer reparatie
epson printer reparatie
hp printer reparatie
konica printer reparatie
xerox printer reparatie
toshiba printer reparatie
dell printer reparatie
printronix printer reparatie
kyocera printer reparatie
brother printer reparatie
zebra printer reparatie
canon printer reparatie
sharp printer reparatie
dymo printer reparatie

Inspectierapport

Onze APK bestaat uit een preventieve onderhoudsbeurt op locatie. Ten eerste het in- en uitwendig reinigen van de machine. De technische conditie wordt vervolgens in een inspectierapport vastgelegd. Prijs is per printer, exclusief materialen en eventueel te vervangen onderdelen.

Onderhoudsabonnement

Om altijd zeker te zijn van een goedwerkende printer bieden wij jou ook onze onderhoud abonnementen aan. Wij zorgen voor het regelmatig onderhoud van de printer. Daarnaast weet je dat wij altijd snel ter plaatse zullen zijn, mocht er toch een onverwachte storing zijn.

Totaaloplossingen

Wij zijn ook graag jouw partner als je op zoek bent naar een totaal oplossing. Geen zorgen meer over een stilstaande printer omdat de toner niet op tijd besteld is. Triple S neemt alle zorgen over. Wanneer er toners nodig sturen worden deze door ons voortijdig opgestuurd. Wij plannen wanneer nodig onze eigen technische dienst in voor onderhoud. In het geval van storing is deze er de volgende werkdag altijd op jouw probleem te verhelpen.

Printer reparatie aanmelden

  Service Aanvraag Formulier
  Ik wil een onderhoudsbeurt op mijn printerIk wil een aanbieding voor reparatie van mijn printerIk wil zo snel mogelijk een reparatie van mijn printer

  Is er een probleem met de afdrukkwaliteit?
  JaNee

  Stuur een afdrukvoorbeeld in JPG, PNG of PDF (max. 2MB)


  5,0
  Rated 5,0 out of 5
  5,0 van 5 sterren (op basis van 12 reviews)
  Uitstekend100%
  Heel goed0%
  Gemiddeld0%
  Slecht0%
  Verschrikkelijk0%

  Tevredenheid

  Rated 5,0 out of 5
  15 november 2023

  Beste medewerkers van Triple S,

  Ik wil graag jullie laten weten dat het een genoegen is om jullie klant te zijn. De communicatie met jullie verloopt altijd heel vriendelijk en soepel. Ik heb een paar problemen met de printer gehad. Ik werd direct via de telefoon geholpen. De medewerker van Triple S heeft die problemen direct online opgelost. Het was snel en professioneel. Ook als ik algemene vragen heb, over de webshop bijvoorbeeld, worden ze uitgebreid en geduldig beantwoord. De klant staat bij jullie centraal! Ik ben zeer tevreden en kan Triple S iedereen aanraden.

  Avatar for Alla
  Alla

  Antwoord van

  Dank je wel voor jouw mooie review. Wij zijn blij met iedere klant, maar wij vinden het heel leuk om te horen dat jullie ons aanbevelen! *MV

  Wij hebben servicecontracten met een responsetijd van 1 werkdag. Voor overige verzoeken hebben wij meestal een response van 1 of 2 werkdagen.
  De kosten zijn afhankelijk van de locatie, printer en het probleem. Stuur jouw vraag via het formulier, wij geven altijd eerst een kostenindicatie voor we een afspraak maken. Overzicht van alle tarieven vind je hier
  Ja. Wij nemen altijd contact op om de afspraak in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.
  Dat kan via onze chat, rechtsonder op deze pagina of telefonisch via 024 64 55111
  Niets is vervelender dan een printer die zijn werk niet doet. Daarom is ook periodiek (preventief) onderhoud nodig. Voor printers zonder storingen hebben wij speciale onderhoudstarieven. Vul in het formulier jouw type printers en het aantal in en wij sturen een aanbieding op maat voor een onderhoudsbeurt op al jouw printers.
  Indien wij jouw apparaat niet kunnen repareren of de kosten worden te hoog, maken wij gratis een passend voorstel voor vervanging.
  Wij onderhouden en repareren Multi-functionals (mfp), copiers, laserprinters, labelprinters en designjets. Wij hebben kennis van de meest voorkomende merken en modellen.
  Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij hanteren een strak hygiëne protocol. – wij schudden geen handen. – blijven op minimaal 1,5 meter afstand van jou en jouw medewerkers. - er komt geen monteur met klachten naar jouw bedrijf. - wij bezoeken enkel bedrijven die zich waar mogelijk ook aan deze voorwaarden houden. Wij verwachten zo op een verantwoordelijke en professionele wijze jouw storingen aan de machines op te lossen en service uit te kunnen blijven voeren.