15 juni 2016

Partners

Partner van Triple S

Als leverancier van kantoormachines leveren wij vrijwel alle merken, maar de voorkeur ligt bij onze preferred partners

Triple S is Gold en Executive Partner. U kunt dus bij Triple S ook terecht voor de OKI Executive Series. Tevens is Triple S een partner voor de afhandeling van de on-site garantie van OKI. Vraag een van onze medewerkers naar de onze scherp geprijsde producten. Meer informatie over de Executive Series vindt u op de OKI-site of bij ons in de showroom.
Partner van Triple S
Triple S is Lexmark Authorised Business Solution Dealer (BSD). Als BSD Partner is Triple S ook voor Lexmark producten in staat om de garantie-afhandeling van haar klanten te doen. Hiermee is Triple S nog beter in staat om u als klant te informeren over de producten en mogelijkheden van Lexmark.

Partner van Triple S
Triple S is officieel partner voor supplies en grafische producten van Xanté. Triple S adviseert voor Xanté producten alleen originele Xanté producten te gebruiken. Het gebruik van originele Xanté producten garandeert optimale afdrukkwaliteit. Ook Xanté toners en drums zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Bezoek onze demo ruimte met de nieuwste Impressia envelop printer en de Ilumina voor grafische toepassingen.
Partner van Triple S
Direct een kijkje nemen in ons assortiment mag ook.

printers-a4-mono-buttonprinters-a4-kleur-buttonprinters-grafisch-buttonmultifunctionals-a3-mono-en-kleurmultifunctionals-a4-kleur-buttonmultifunctionals-a4-mono-button