15 juni 2016

Service aanvraag

Printer storing of onderhoud nodig?

Printer storing?  Het papier loopt vast in de printer, het papier trekt scheef, de printer pakt geen papier meer op. Vlekken, strepen, vegen of stippen op de afdruk. De printer maakt vreemde geluiden, rammelt, piept of kraakt. Maar ook voor alle andere zakelijke storingen kunt u bij ons terecht.

Onze servicedienst

Wij hebben een eigen servicedienst. Onze engineers zijn getraind op de producten van de meeste fabrikanten. Met hun ervaring zijn ze in staat om alle mogelijke problemen op te lossen.

Werkwijze

Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Onze technische dienst bekijkt dan direct hoe wij het probleem kunnen oplossen. Indien wij het probleem telefonisch op kunnen lossen is dat gratis voor zakelijke gebruikers. Anders zal onze binnendienst daarna met u contact opnemen om een service bezoek in te plannen. Wij maken vooraf altijd een inschatting van de te verwachte kosten. Indien nodig adviseren wij ook over het eventueel vervangen van de printer of multifunctional.

printer storing

Bij dringende storingen adviseren wij u om telefonisch (024-6455111) contact met ons op te nemen, zodat wij uw probleem zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

Indien u een service overeenkomst heeft met Triple S kunt u ook hier uw storing melden. Als een telefonische oplossing mogelijk is, zal onze technische dienst zo snel mogelijk contact opnemen. Of wij laten u direct weten wanneer we langs gaan komen om het probleem te verhelpen.

Door middel van het formulier of via servicedesk@triplesss.nl kunt u een verzoek voor reparatie of onderhoud indienen.

Totaaloplossingen

Wij zijn ook graag uw partner als u op zoek bent naar een totaaloplossing. Geen zorgen meer over een stilstaande printer omdat de toner niet op tijd besteld is. Triple S neemt alle zorgen over. Wanneer er toners nodig sturen worden deze door ons voortijdig opgestuurd. Wij plannen wanneer nodig onze eigen technische dienst in voor onderhoud. In het geval van storing is deze er de volgende werkdag altijd op uw probleem te verhelpen.

Klik hier voor meer informatie