28 juni 2017

SMARTClick

Document beheer op maat en besparen op printkosten

Besparen op printkosten? Je weet niet hoeveel je nu print of over 3, 4 of 5 jaar? Daarnaast betaal je het liefst ook alleen voor wat je gebruikt en dus niet voor afdrukken die je niet hebt gemaakt? Ben je op zoek naar complete ontzorging van jouw document beheer? Dan hebben wij een unieke service voor je met document beheer op maat.

Bereken direct gratis je voordeel

Nieuw: Triple S SMARTClick 

Met ons nieuwe unieke programma SMARTClick voorzien wij jou in alle afdruk behoeften. Wij zorgen ten eerste voor onderhoud en service op locatie. En daarnaast voor automatische levering van materialen. Je betaalt alleen voor de prints die je hebt gemaakt. Dat kan bij Triple S zowel vooraf als nog makkelijker, maandelijks achteraf.
SMART
Click  is gratis af te sluiten op alle nieuwe modellen. Dit unieke concept op jouw huidige machine(s)? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Lage vaste prijs per afdruk

Een vaste prijs per geprinte pagina zonder vooruit te betalen? Bij Triple S berekenen wij alleen wat je verbruikt hebt. Print je niets, dan ontvang je ook geen factuur. Met SMARTClick realiseer je dus direct een forse besparing op de printkosten.

besparen op printkosten

Besparen op printkosten

Wij maken kosteloos een analyse van je printkosten en behoeften. Nadat samen met jou in kaart gebracht wordt wat de huidige printers kunnen en wat deze kosten, maken wij kosteloos een vergelijking. Hiermee zie je meteen hoeveel je kan besparen op de printkosten.

Onafhankelijk advies

Triple S is niet gebonden aan één merk en daardoor kunnen wij jou altijd voorzien van het meest eerlijke advies. Een passende machine, service, supplies en solutions kunnen wij aan de hand van jouw eisen en wensen adviseren. Want dat is wat wij belangrijk vinden!

Uitstekende service

Service is voor ons vanzelfsprekend. Bovendien zorgt de eigen technische dienst van Triple S ervoor dat alle printers en multifunctionals altijd optimaal functioneren. Van begin tot eind.

Ontdek wat je nu teveel betaald voor jouw prints, wij maken gratis een kostenanalyse van jouw huidige printers.

Bereken direct gratis je voordeel

Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de door ons meest aanbevolen producten. Bekijk de producten voor meer informatie.

[huge_it_catalog id=”23″]

Besparen op printkosten met document solutions

Wij zijn ook jouw partner als je op zoek bent naar het verbeteren van de document stromen. Met verschillende software oplossingen kan je eenvoudig het aantal afdrukken verminderen en daarmee kan je nog meer besparen op printkosten

Bar Code Discovery

Gebruik barcodes om daarmee documenten te herkennen of te splitsen in verschillende bestanden.

Card Authentication

Maak gebruik van een controle voor gebruikers via een ID-kaart daardoor houdt u documenten veilig. 

Card Copy

Leg eerst met Card Copy beiden zijden van ID-kaarten of creditcards in een keer vast. Druk daarna beide zijden af op één zijde van een vel
papier of sla het als document op.

Device Quotas

Stel per gebruiker quota in voor printen, scans, kopieën en beheers daarmee het aantal afdrukken.

Eco Copy

Duurzaam ondernemen met drie duurzame print opties, beperk daarmee ook nog eens de kosten van papier en toner.

Eco Settings

Pas instellingen van het apparaat aan waarmee u de besparingen op het milieu vergroot.

Email to Self

Bescherm vertrouwelijke informatie, doordat gebruikers van de MFP alleen naar hun eigen adres kunnen mailen.

Forms and Favorites

Maak einde aan verspilling van voorgedrukte formulieren doordat u simpel toegang heeft tot veel gebruikte formulieren.

Google Drive

Gedeelde bestanden op een simpele manier afgedrukt worden, doordat er een koppeling is met Google Drive. Gescande documenten kunnen hiermee ook direct opgeslagen worden.

 

Manage Address Book

De beheerder kan adressen door middel van een CSV bestand eenvoudig actueel houden.

My Shortcut

Maak persoonlijke snelkoppelingen voor vaak uitgevoerde kopieer-  en e-mailtaken waardoor het gebruik van de MFP versimpeld.

Scan Center Premium

Geadvanceerde scan oplossing waarmee u aangepaste prompts, namen van bestanden en totwel 500 bestemmingen kunt maken. 

Accesibility Solution

Kopieer-, fax-, e-mail-, FTP- en scantaken kunnen rechtstreeks op een werkstation ingesteld worden waardoor ook gebruikers met een beperking deze MFP kunnen gebruiken.

Email Size Limiter

Stel voor een bestemming een beperking in voor de  grootte van bijlagen, leg grote documenten vast en deel het document op zodat e-mails correct worden verzonden.

AccuRead OCR

Maak doorzoekbare of bewerkbare bestanden (PDF-, RTF- of TXT-bestanden) op de Smart MFP
van Lexmark.

AccuRead Automate

Informatie wordt geëxtraheerd voor de naamgeving en de indexering van het document waardoor de smart MFP documenten vast kan leggen en automatisch kan classificeren en routeren

Showroom

Standaard afbeeldingen kunnen als een diapresentatie op het scherm komen, waardoor het display een reclame medium, onderwijs tool of berichten bord wordt

Secure Held Print Jobs

Taken op het apparaat worden alleen afgedrukt als ze worden vrijgegeven door een gebruiker, waardoor geen gevoelige informatie openbaar wordt gemaakt. 

Solution Composer

Geïntegreerde toepassingen voor specifieke bedrijfsprocessen kunnen beschikbaar gemaakt worden door middel van dit framework voor het creëren van aangepaste oplossingen 

Customer Support

Verstuur een e-mail naar Triple S voor support, waardoor wij u nog sneller kunnen helpen.

Google Cloud Print

Afdrukken vanuit Gmail of Google Drive worden bewaard in de Google-cloud nadat men zich op het apparaat aanmeldt bij hun account kunnen ze direct geprint worden.

Google Drive Print

Een oplossing voor niet-multifunctionele printers zodat gebruikers ook de mogelijkheid hebben documenten vanaf Google Drive af te drukken.

Multi Send

Leg documenten vast en verzendt deze naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mail, netwerk, FTP-sites of naar een andere printer.

QR Code Generator

De QR-code bevat het IP-adres, waardoor deze makkelijker te vinden is op uw tablet of smartphone.

Scan to Hard Disk

Scan documenten naar de ingebouwde harde schijf van de Lexmark printer

USB Key to Email

U kunt documenten op een USB-stick rechtstreeks per e-mail verzenden of op een FTP-server opslaan.

Ook onze andere printers en MFP’s bekijken, kies dan een van de volgende product groepen.

printers-a4-mono-buttonprinters-a4-kleur-buttonprinters-grafisch-buttonmultifunctionals-a3-mono-en-kleurmultifunctionals-a4-kleur-buttonmultifunctionals-a4-mono-button

Meer dan 20.000 artikelen voor kantoor vind je in onze webshop