18 november 2016

Betaalbare en slimme print en documentoplossingen

Totaal ontzorging

Zoekt u een oplossing voor uw print, scan en kopieervraagstukken? U bent op zoek naar een partner die u helpt bij de juiste keuze? Alleen het doorsturen van de printer of multifunctional is ook niet onze stijl. Wij willen daarom een partner zijn die zorgt dat uw bedrijf beter presteert. Ten eerste geven wij advies over de keuze voor de hardware. En ontzorgen u vervolgens met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Bereken direct gratis je voordeel

Printer en multifunctional

Bij de keuze voor een nieuwe printer of multifuctional is het ten eerste belangrijk wat uw behoeften zijn. Naast de keuzes tussen koop of lease, printer of multifuctional, A4 of A3,  kleur of zwart-wit zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de vele software oplossingen die uw documentstromen verbeteren. Belangrijk is om ook rekening te houden met het aantal afdrukken. Goedkope printers zijn erg duur in gebruik, daardoor kunt u met de juiste keuze voor de hardware veel besparen. Onze adviseurs helpen u daarom graag met het maken van deze keuzes.

Vrijblijvende analyse

Wij maken geheel kosteloos een analyse van uw printkosten en behoeften. Ten eerste brengen we samen met u uw huidige appartuur en gebruik in kaart. Vervolgens gaan we na wat uw behoeften zijn in de toekomst. Uiteindelijk maken wij een analyse van uw printkosten en komen wij met een vergelijk waarmee u inzicht krijgt in wat u nu te veel betaald voor het printen en kopiëren. Het is nu ook mogelijk om een vrijblijvende offerte online aan te vragen. 

Partners

Wij creëren oplossingen op maat voor onze klanten. Goed advies met een focus op zowel uw behoeften als lage kosten. Wij werken samen met diverse fabrikanten die specialist zijn op hun gebied en waarmee wij een duurzame relatie hebben opgebouwd. Zo kunnen wij u een complete oplossing aanbieden inclusief solutions, services en supplies.

Ons assortiment Printer en Multifunctional

Een deel van ons assortiment kunt u vinden op onze site, kies voor een van de volgende opties om onze meeste verkochte producten te bekijken. Op zoek naar een inktjet? Bekijk dan ook eens ons assortiment in onze webshop Allesupplies.nl

printers-a4-mono-buttonprinters-a4-kleur-buttonprinters-grafisch-buttonmultifunctionals-a3-mono-en-kleurmultifunctionals-a4-kleur-buttonmultifunctionals-a4-mono-button

Software oplossingen voor Printer en Multifunctional

Wij zijn ook uw partner als het gaat om het verbeteren van uw documentstromen. Wij adviseren u over alle opties die zorgen dat uw printer of MFP nog beter werkt in uw kantoor. Onze producten en oplossingen zijn daarnaast altijd flexibel voor groei in de toekomst.

Bar Code Discovery

Gebruik barcodes om daarmee documenten te herkennen of te splitsen in verschillende bestanden.

Card Authentication

Maak gebruik van een controle voor gebruikers via een ID-kaart daardoor houdt u documenten veilig. 

Card Copy

Leg eerst met Card Copy beiden zijden van ID-kaarten of creditcards in een keer vast. Druk daarna beide zijden af op één zijde van een vel
papier of sla het als document op.

Device Quotas

Stel per gebruiker quota in voor printen, scans, kopieën en beheers daarmee het aantal afdrukken.

Eco Copy

Duurzaam ondernemen met drie duurzame print opties, beperk daarmee ook nog eens de kosten van papier en toner.

Eco Settings

Pas instellingen van het apparaat aan waarmee u de besparingen op het milieu vergroot.

Email to Self

Bescherm vertrouwelijke informatie, doordat gebruikers van de MFP alleen naar hun eigen adres kunnen mailen.

Forms and Favorites

Maak einde aan verspilling van voorgedrukte formulieren doordat u simpel toegang heeft tot veel gebruikte formulieren.

Google Drive

Gedeelde bestanden op een simpele manier afgedrukt worden, doordat er een koppeling is met Google Drive. Gescande documenten kunnen hiermee ook direct opgeslagen worden.

 

Manage Address Book

De beheerder kan adressen door middel van een CSV bestand eenvoudig actueel houden.

My Shortcut

Maak persoonlijke snelkoppelingen voor vaak uitgevoerde kopieer-  en e-mailtaken waardoor het gebruik van de MFP versimpeld.

Scan Center Premium

Geadvanceerde scan oplossing waarmee u aangepaste prompts, namen van bestanden en totwel 500 bestemmingen kunt maken. 

Accesibility Solution

Kopieer-, fax-, e-mail-, FTP- en scantaken kunnen rechtstreeks op een werkstation ingesteld worden waardoor ook gebruikers met een beperking deze MFP kunnen gebruiken.

Email Size Limiter

Stel voor een bestemming een beperking in voor de  grootte van bijlagen, leg grote documenten vast en deel het document op zodat e-mails correct worden verzonden.

AccuRead OCR

Maak doorzoekbare of bewerkbare bestanden (PDF-, RTF- of TXT-bestanden) op de Smart MFP
van Lexmark.

AccuRead Automate

Informatie wordt geëxtraheerd voor de naamgeving en de indexering van het document waardoor de smart MFP documenten vast kan leggen en automatisch kan classificeren en routeren

Showroom

Standaard afbeeldingen kunnen als een diapresentatie op het scherm komen, waardoor het display een reclame medium, onderwijs tool of berichten bord wordt

Secure Held Print Jobs

Taken op het apparaat worden alleen afgedrukt als ze worden vrijgegeven door een gebruiker, waardoor geen gevoelige informatie openbaar wordt gemaakt. 

Solution Composer

Geïntegreerde toepassingen voor specifieke bedrijfsprocessen kunnen beschikbaar gemaakt worden door middel van dit framework voor het creëren van aangepaste oplossingen 

Customer Support

Verstuur een e-mail naar Triple S voor support, waardoor wij u nog sneller kunnen helpen.

Google Cloud Print

Afdrukken vanuit Gmail of Google Drive worden bewaard in de Google-cloud nadat men zich op het apparaat aanmeldt bij hun account kunnen ze direct geprint worden.

Google Drive Print

Een oplossing voor niet-multifunctionele printers zodat gebruikers ook de mogelijkheid hebben documenten vanaf Google Drive af te drukken.

Multi Send

Leg documenten vast en verzendt deze naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mail, netwerk, FTP-sites of naar een andere printer.

QR Code Generator

De QR-code bevat het IP-adres, waardoor deze makkelijker te vinden is op uw tablet of smartphone.

Scan to Hard Disk

Scan documenten naar de ingebouwde harde schijf van de Lexmark printer

USB Key to Email

U kunt documenten op een USB-stick rechtstreeks per e-mail verzenden of op een FTP-server opslaan.

Onze nieuwste totaal oplossing voor uw document beheer

printer en multifunctional