17 februari 2017

Document Solutions

Efficiënter werken

Efficiënter en productiever werken, meer kosten, papier en stroom besparen, en daarnaast de voordelen van betere workflows. Wij bieden daarom ook document solutions die voldoen aan jouw behoeften. Zo krijgt jouw printer of MFP complete oplossingen waardoor de bedrijfsvoering wordt verbeterd. Onze producten en oplossingen zijn daarnaast flexibel genoeg voor jouw groei in de toekomst.

Bereken direct gratis je voordeel

Documenten zijn belangrijk voor iedere organisatie. Zij geven jouw intenties aan, bevatten kritieke informatie en maken zakelijk succes mogelijk. Daarom heb je document oplossingen nodig die jouw kosten verminderen. Die bovendien jouw informatie beschermen en het gebruiksgemak vergroot. En daarbij ook nog jouw productiviteit verbeterd.

Daarom hebben wij het complete pakket document oplossingen voor jouw bedrijf.  Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om widgets aan te passen en nieuwe applicaties specifiek voor jouw bedrijf te maken.

Document solutions zonder hoge kosten

Wij zijn voor onze relaties altijd op zoek naar tijd en kosten besparende software oplossingen, daarom bezorgen wij jou samen met Lexmark een ervaring die uniek is voor de branche. De solutions kunnen op ieder Lexmark apparaat draaien, waardoor veel toepassingen beschikbaar zijn. Wij helpen daardoor jouw papieren workflows te verbeteren. Hoge kosten die server oplossingen met zich meebrengen zijn daardoor vaak niet nodig.

Hieronder een greep uit onze document solutions, maar ook onze adviseurs helpen jou graag met het vinden van de juiste oplossing.

Bar Code Discovery

Gebruik barcodes om daarmee documenten te herkennen of te splitsen in verschillende bestanden.

Card Authentication

Maak gebruik van een controle voor gebruikers via een ID-kaart daardoor houdt u documenten veilig. 

Card Copy

Leg eerst met Card Copy beiden zijden van ID-kaarten of creditcards in een keer vast. Druk daarna beide zijden af op één zijde van een vel
papier of sla het als document op.

Device Quotas

Stel per gebruiker quota in voor printen, scans, kopieën en beheers daarmee het aantal afdrukken.

Eco Copy

Duurzaam ondernemen met drie duurzame print opties, beperk daarmee ook nog eens de kosten van papier en toner.

Eco Settings

Pas instellingen van het apparaat aan waarmee u de besparingen op het milieu vergroot.

Email to Self

Bescherm vertrouwelijke informatie, doordat gebruikers van de MFP alleen naar hun eigen adres kunnen mailen.

Forms and Favorites

Maak einde aan verspilling van voorgedrukte formulieren doordat u simpel toegang heeft tot veel gebruikte formulieren.

Google Drive

Gedeelde bestanden op een simpele manier afgedrukt worden, doordat er een koppeling is met Google Drive. Gescande documenten kunnen hiermee ook direct opgeslagen worden.

 

Manage Address Book

De beheerder kan adressen door middel van een CSV bestand eenvoudig actueel houden.

My Shortcut

Maak persoonlijke snelkoppelingen voor vaak uitgevoerde kopieer-  en e-mailtaken waardoor het gebruik van de MFP versimpeld.

Scan Center Premium

Geadvanceerde scan oplossing waarmee u aangepaste prompts, namen van bestanden en totwel 500 bestemmingen kunt maken. 

Accesibility Solution

Kopieer-, fax-, e-mail-, FTP- en scantaken kunnen rechtstreeks op een werkstation ingesteld worden waardoor ook gebruikers met een beperking deze MFP kunnen gebruiken.

Email Size Limiter

Stel voor een bestemming een beperking in voor de  grootte van bijlagen, leg grote documenten vast en deel het document op zodat e-mails correct worden verzonden.

AccuRead OCR

Maak doorzoekbare of bewerkbare bestanden (PDF-, RTF- of TXT-bestanden) op de Smart MFP
van Lexmark.

AccuRead Automate

Informatie wordt geëxtraheerd voor de naamgeving en de indexering van het document waardoor de smart MFP documenten vast kan leggen en automatisch kan classificeren en routeren

Showroom

Standaard afbeeldingen kunnen als een diapresentatie op het scherm komen, waardoor het display een reclame medium, onderwijs tool of berichten bord wordt

Secure Held Print Jobs

Taken op het apparaat worden alleen afgedrukt als ze worden vrijgegeven door een gebruiker, waardoor geen gevoelige informatie openbaar wordt gemaakt. 

Solution Composer

Geïntegreerde toepassingen voor specifieke bedrijfsprocessen kunnen beschikbaar gemaakt worden door middel van dit framework voor het creëren van aangepaste oplossingen 

Customer Support

Verstuur een e-mail naar Triple S voor support, waardoor wij u nog sneller kunnen helpen.

Google Cloud Print

Afdrukken vanuit Gmail of Google Drive worden bewaard in de Google-cloud nadat men zich op het apparaat aanmeldt bij hun account kunnen ze direct geprint worden.

Google Drive Print

Een oplossing voor niet-multifunctionele printers zodat gebruikers ook de mogelijkheid hebben documenten vanaf Google Drive af te drukken.

Multi Send

Leg documenten vast en verzendt deze naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mail, netwerk, FTP-sites of naar een andere printer.

QR Code Generator

De QR-code bevat het IP-adres, waardoor deze makkelijker te vinden is op uw tablet of smartphone.

Scan to Hard Disk

Scan documenten naar de ingebouwde harde schijf van de Lexmark printer

USB Key to Email

U kunt documenten op een USB-stick rechtstreeks per e-mail verzenden of op een FTP-server opslaan.

Op zoek naar een nieuwe printer of MFP, bekijk dan onze producten.

printers-a4-mono-buttonprinters-a4-kleur-buttonprinters-grafisch-buttonmultifunctionals-a3-mono-en-kleurmultifunctionals-a4-kleur-buttonmultifunctionals-a4-mono-button

document solutions