Kantoorbenodigdheden

Wij zijn een totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden. Onze medewerkers werken voor u op een gemotiveerde, no-nonsense manier. Wij zijn deskundig en hebben jarenlange branche-ervaring. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van het beste advies en de beste service.

 

kantoorbenodigdheden


In onze webwinkel kunt u terecht voor al uw kantoorartikelen. Onze webshop is gericht op eenvoud voor de gebruiker. Vandaag besteld = morgen in huis. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag ter woord daarom zijn wij u optimaal van dienst te zijn.

 

 

 

Headsets en accessoires


De behoefte aan helderheid, kwaliteit en betrouwbaarheid wordt steeds groter. Een headset is de ideale manier om handsfree en duidelijk verstaanbaar zakelijke gesprekken te voeren.

 

 

 


Computer toebehoren besteld u eenvoudig in onze webshop. Of u nu op zoek bent naar muizen, toetsenborden, headsets, externe opslag in onze shop vindt u alles.  Wij hebben ook verschillende ergonomische producten in ons assortiment. Ook voor ergonomie bent u bij ons aan het goede adres. Onze medewerkers helpen u ook graag met het juiste product.

 

 

 


Exclusieve relatiegeschenken en kerstpakketen: Wij denken altijd graag met u mee voor een bijzonder geschenk, ook voor kleine aantallen.

 

 

 


Facilitaire producten zijn ook beschikbaar in onze webshop. Bestel batterijen, schoonmaakartikelen, kantineartikelen gemakkelijk samen met uw andere kantoorartikelen.

 

 

 


Professionele presentaties door middel van het unieke systeem van Bindomatic. Al uw documenten snel een eenvoudig inbinden voor grote en kleine oplagen.

 

 

 


Triple S staat voor deskundig advies, 100% garantie en een goede afhandeling. Wij leveren toners, inkt en spareparts voor o.a.: Brother, Canon, Dell, Dymo, Epson, HP, IBM, Kyocera, Lexmark, Konica Minolta, OKI, Printronix, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xanté, Xerox en Zebra.