Kantoorbenodigdheden

Wij zijn een totaalleverancier voor al jouw kantoorbenodigdheden. Onze medewerkers werken voor jou op een gemotiveerde, no-nonsense manier. Wij zijn deskundig en hebben jarenlange branche-ervaring. Hierdoor ben je te allen tijde verzekerd van het beste advies en de beste service.

kantoorbenodigdheden

In onze webwinkel kan je terecht voor al jouw kantoorartikelen. Onze webshop is gericht op eenvoud voor de gebruiker. Vandaag besteld = morgen in huis. Onze medewerkers staan je tijdens kantooruren graag te woord, aan de telefoon of via de chat.  Wat je niet kan vinden, vinden wij voor je.

Headsets en accessoires

De behoefte aan helderheid, kwaliteit en betrouwbaarheid wordt steeds groter. Een headset is de ideale manier om handsfree en duidelijk verstaanbaar zakelijke gesprekken te voeren.


Computer toebehoren bestel je eenvoudig in onze webshop. Of je nu op zoek bent naar muizen, beeldscherm armen, toetsenborden, headsets, externe opslag in onze shop vind je alles. Wij hebben ook verschillende ergonomische producten in ons uitgebreide assortiment. Onze medewerkers helpen je ook graag met het juiste product.


Exclusieve relatiegeschenken en kerst pakketen: Wij denken altijd graag met je mee voor een bijzonder geschenk, ook voor kleine aantallen.


Facilitaire producten zijn ook beschikbaar in onze webshop. Bestel batterijen, schoonmaakartikelen, kantineartikelen (dus ook je koffie of soep) gemakkelijk samen met uw andere kantoorartikelen in onze webwinkel.


Professionele presentaties door middel van het unieke systeem van Bindomatic. Al uw documenten snel een eenvoudig inbinden voor grote en kleine oplagen.


Triple S staat voor deskundig advies, 100% garantie en een goede afhandeling. Wij leveren toners, inkt, onderdelen en spareparts voor vele merken zoals: Brother, Canon, Dell, Dymo, Epson, HP, IBM, Kyocera, Lexmark, Konica Minolta, OKI, Printronix, Ricoh, Samsung, Sharp, Toshiba, Xanté, Xerox en Zebra.