13 juli 2018

Leasen

Printer leasen of kopen?

Printer leasen of kopen. Bij de keuze voor een nieuwe printer of multifuctional is het ten eerste belangrijk wat jouw behoeften zijn. Naast de keuzes tussen koop of lease, printer of multifuctional, A4 of A3,  kleur of zwart-wit zijn er nog veel meer opties. Bijvoorbeeld de vele software oplossingen die jouw documentstromen verbeteren. Belangrijk is om ook rekening te houden met het aantal afdrukken. Goedkope printers zijn erg duur in gebruik, daardoor kan je met de juiste keuze voor de hardware veel besparen. Onze adviseurs helpen jou daarom graag met het maken van deze keuzes.

Totaal ontzorging

Zoek je een oplossing voor jouw print-, scan- en kopieervraagstukken? Je bent daarnaast op zoek naar een partner die jou helpt bij de juiste keuze? Alleen het doorsturen van de printer of multifunctional is ook niet onze stijl. Wij willen daarom een partner zijn die zorgt dat jouw bedrijf beter presteert. Ten eerste geven wij advies over de keuze voor de hardware. En ontzorgen jou vervolgens met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Bereken direct gratis je voordeel

Transparante oplossingen

Wij houden niet van te dure oplossingen die onze relatie niet nodig heeft. Totaal ontzorging voor een vaste prijs per afdruk. En dat ook nog zonder afname verplichtingen. Bekijk daarom onze SMARTClick oplossing.

Ervaren adviseurs

Onze ervaren adviseurs helpen jou ook graag met de keuze voor de juiste apparatuur. Naast het advies voor de ideale printer of multifunctional, laten zij ook direct zien wat je kunt besparen op jouw printkosten. Alle beschikbare apparaten kan je ook vinden op onze site.

Printer leasen

Printer leasen kan al vanaf € 9,95 per maand. Vraag een offerte aan voor een product en ontvang een aanbieding, inclusief lease op maat. Bekijk al onze producten hier.

printer leasen