22 juni 2016

Grafische printers

Triple S specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken bent u voor advies en aanschaf van grafische printers bij ons aan het juiste adres.

De professionele kleurenoplossingen van OKI en Xanté zijn uitstekend geschikt voor full color A3+ printen en speciale zware media tot 500gr/m2! Uw printshop in huis: van banner tot envelop!
Neem hieronder een kijkje bij de producten of bel 024-64 55 111 voor meer informatie.

OKI PRO9431 A3+ kleurenprinter

De PRO9431 werd ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de grafische industrie en de creatieve sector. Om de voldoen aan de belangrijkste eisen op het gebied van kwalitatief hoogstaande afdrukken in een veeleisende markt werd de PRO9431zo ontwikkeld dat deze robuust, snel en betrouwbaar is. Een bijkomend pluspunt van de PRO9431 is dat hij volledig compatibel is met een optionele OKI efi Fiery XF 5.0 server, die een uitgebreider kleurbeheer mogelijk maakt, met inbegrip van spot- en proceskleuren, evenals zorgt voor een bijkomende verbetering van de kleurdiepte en afdrukkwaliteit. Adembenemende high definition kleuren. De PRO9431 gebruikt de digitale OKI-LED en multi-level-ProQ technologie met High-Definition toner, om uiterst scherpe en levendige kleuren te produceren. Deze printer is tevens perfect uitgerust voor algemene kantoortoepassingen. Op die manier valt de noodzaak weg van twee verschillende afdruksystemen.

Xanté Ilumina HWC printer

De Xanté Ilumina HWC printer is zowel geschikt voor het bedrukken van enveloppen met venster tot documenten tot 500gr/m2!! Dit Digital Multi-Media Print Systeem is een zeer betaalbare oplossing voor het full colour printen van documenten, kaarten boekjes, banners tot 1.20m lang en enveloppen! Met het Xanté Ilumina systeem heeft u een ´printshop in a box´ zoals wij dat zeggen. Compleet met een zeer uitgebreid en makkelijk te bedienen software pakket, iQueue, welke u in staat stelt alles zelf snel en makkelijk te bewerken en te ontwerpen. Dit iQueue software pakket is tevens geschikt om meerdere, ook vreemde merken, printers mee aan te sturen. Voordelen van de Xante Ilumina HWC enveloppen printer: – Direct de zojuist bepaalde afdruk op de juiste envelop of document drukken. – Zeer breed toepasbaar van 70gr/m2 document tot 500gr/m2 documenten – Full colour bedrukken van enveloppen voor maximale attentiewaarde – Toepassen van het ´variable data processing´ principe. Iedere afdruk gepersonaliseerd. – Tot 78 full colour bedrukte enveloppen per minuut ( 4.000 per uur) – Lagere kosten per afdruk, dus meer marge – Iqueue stelt u in staat om verschillende kleuren aan te passen met het fantastische pantone match systeem

Xanté Impressia Digital Multi-Media Press

De Xanté Impressia enveloppenprinter Digital Multi-Media Print Systeem is een zeer betaalbare oplossing voor het full colour printen van documenten, kaarten boekjes, banners tot 1.20m lang en enveloppen! Met het Xanté Impressia systeem heeft u een ´printshop in a box´ zoals wij dat zeggen. Compleet met een zeer uitgebreid en makkelijk te bedienen software pakket, iQueue, welke u in staat stelt alles zelf snel en makkelijk te bewerken en te ontwerpen. Dit iQueue software pakket is tevens geschikt om meerdere, ook vreemde merken, printers mee aan te sturen. Voordelen van de Xante Impressia enveloppen printer: – Direct de zojuist bepaalde afdruk op de juiste envelop of document drukken. – Zeer breed toepasbaar van 70gr/m2 document tot 300gr/m2 flyers – Full colour bedrukken van enveloppen voor maximale attentiewaarde – Toepassen van het ´variable data processing´ principe. Iedere afdruk gepersonaliseerd. – Tot 78 full colour bedrukte enveloppen per minuut ( 4.000 per uur) – Lagere kosten per afdruk, dus meer marge – Iqueue stelt u in staat om verschillende kleuren aan te passen met het fantastische pantone match systeem

OKI Executive Partner
Xanté