10 juni 2016

Kleuren printers

Triple S specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken bent u voor advies en aanschaf van een kleuren printer bij ons aan het juiste adres.

Bereken direct gratis je voordeel

Lexmark C2240

Het e-Task-aanraakscherm van de Lexmark C2240 biedt toegang tot allerlei handige en productiviteitbevorderende apps, terwijl de vervangende toner met hoog rendement en functies die het tonerverbruik tot het minimum beperken u helpen de kosten van kleurenafdrukken terug te dringen. Een krachtig papierinvoersysteem ondersteunt afdrukken tot 37 pagina's per minuut*.

OKI ES5442dn kleurenprinter

Slimme, gebruiksvriendelijke A4 kleurenprinter waarmee kleine bedrijven en werkgroepen de lat hoger kunnen leggen. Onder andere de uitstekende kwaliteit, slimme connectiviteit en betrouwbare beveiliging zijn nu ook mogelijk voor kleine werkgroepen. Daarbij heeft de ES5442 ook nog een 7-inch LCD kleuren touchscreen.  - A4 kleuren printer, 1 tot 20 gebruikers - 30 ppm kleur/mono - 350 vel standaard papier capaciteit (tot max 1.410 vellen)

Lexmark C4150de kleuren laser printer

Met deze Lexmark kleuren laser printer kun je snel printen. Dit model is daarmee zeer geschikt voor kleine werkgroep. De C4150 biedt zowel de prestaties en functies als de lage prijs per pagina van veel duurdere apparaten. De hoge kwaliteit en snelheid zorgen daarnaast voor een zeer professioneel resultaat zonder onderbreking. De Lexmark C4150 is ook nog uitgerust met een 10,9 cm kleuren touchscreen waardoor de bediening simpel is. En is bovendien breed inzetbaar dankzij ondersteuning tot A6-formaat en tot 218 gr. papier vanuit de papierlades. Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare kleuren laserprinter, dan is Lexmark C4150 een goede keuze! 

OKI ES6412dn kleuren printer

Deze printer is ideaal voor alle teams die hoge kwaliteit afdrukken wensen. Verminder het wachten en verhoog de productiviteit doordat de snelheid tot 34 pagina’s per minuut in kleur is en 36 pagina’s per minuut in zwart-wit is. De ES6412 is simpel te bedienen en de gebruikers houden door middel van het LCD-display altijd het overzicht. Duurzame toners zorgen voor lage afdrukkosten. En ook nog een grote capaciteit van de papierlade zodat er altijd voldoende reserve is voor grote afdruk taken. De printer verwerkt de meest diverse papierformaten evenals papiergewichten. Kortom sterke prestaties en een schitterende flexibiliteit in combinatie met een attractief design.

OKI ES7412dn kleurenprinter

De A4-kleurenprinter die elke klus snel en betrouwbaar klaart maar wel met een zeer hoge afdrukkwaliteit. Print zwart/wit documenten tot marketing materiaal tegen verrassend lage kosten per pagina. De OKI ES7412 is onder andere ideaal voor werkgroepen binnen een onderneming die met krappe deadlines werken. De printer is gebruiksvriendelijk en biedt uitzonderlijke mediaflexibiliteit met daarnaast opties voor beveiliging van vertrouwelijke documenten. - A4 kleurenprinter, 1-20 gebruikers - 34ppm in kleur en 36ppm in mono - 630 vel standaard papier capaciteit (tot 1.690 vellen)

Lexmark C6160de kleurenlaserprinter

De Lexmark C6160 presteert op topniveau want de afdruk snelheden is tot 57 pagina's per minuut. Daarnaast wordt de eerste kleuren pagina al in slechts 7 seconden geprint. De kleuren printer is zeer gebruiksvriendelijk want het heeft een 10,9 cm touchscreen. Toners met een capaciteit van 20.000 afdrukken zorgen bovendien voor zeer lage kosten per afdruk. Vervolgens biedt de C6160 ook nog de mogelijkheid tot het printen op 300 grams papier uit de papierlade.

Lexmark C9235

De Lexmark C9235 is geschikt voor het afdrukken in kleur met grote volumes met een snelheid tot 35 pagina's per minuut (A4) en uitvoer van meerdere formaten tot A3 met optionele finishing.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB