15 juni 2016

Managed Print Services

SMARTPrint manager

Printers en multifunctionals kunnen je veel werk bezorgen. Het uitzoeken van tellerstanden t.b.v. van de facturatie bij contracten of het tijdig bestellen van de juiste toners bijvoorbeeld. De Triple S SMARTPrint manager neemt dit werk uit handen!

Tellerstanden van alle apparatuur in jouw netwerk worden automatisch doorgegeven en toners automatisch besteld, zodra het nodig is. Ongeacht het merk. Dat scheelt al snel honderden euro’s aan tonervoorraad en opslag.

Met deze slimme assistent kunnen wij ook op afstand storingen uitlezen en (preventief) onderhoud inplannen. Wij rapporteren aan je en als je zelf inlogt via de 24/7 online portal, kan je de status van alle apparatuur bekijken in jouw eigen omgeving. Print slim met de Triple S SMARTPrint manager.

Managed Print Services

Met Triple S Managed Print Services heb je de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van het printerpark te optimaliseren. Een printovereenkomst waarbij je geen omkijken meer hebt naar jouw printerpark, de service en de supplies. In combinatie met SMARTClick  betaal je ook alleen voor de afdrukken die je maakt.

Print management software van Triple S is de simpele manier om alle afdrukken binnen jouw bedrijf, organisatie, school, universiteit, automatisch te controleren en te beheren waardoor je de controle hebt over de kosten en de impact daarvan op het milieu.

De software onderschept en analyseert printopdrachten op de server en biedt daarbij mogelijkheden om afdruk regels af te dwingen. Deze software is een cross-platform monitoring applicatie voor al jouw afdrukken en werkt op alle belangrijke besturingssystemen. Het systeem is zo ontworpen dat alle platforms zowel de cliënt als de server componenten ondersteunen en dat de applicatie te schalen is van kleine bedrijven met 5 gebruikers naar de grootste educatieve plekken met 500.000 gebruikers of meer.

Voordelen

  • Controle door tracking, quota en pay-for-print tegoeden.managed print services
  • Laptop- en netbook gebruikers kunnen printen zonder printdrivers.
  • Regels toepassen gebaseerd op het afdrukbeleid.
  • Afval verminderen en productiviteit verhogen.
  • Het printerpark via e-mail of SMS monitoren.
  • Management voor printen via mobiel en BYOD.
  • Management vanuit de Cloud.
  • Betrouwbaar en betaalbaar.

Besparen

Triple S heeft alles in huis om jouw printkosten omlaag te brengen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de printers en multifunctionele apparaten te allen tijde optimaal functioneren. Wij leveren naast de hardware ook service, support en supplies.

Alleen het leveren van een printer is niet onze stijl. Wij profileren ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet. Wij willen daarnaast een echte partner voor jou zijn om samen jouw bedrijf beter te laten presteren. Graag bieden wij daarom oplossingen en diensten aan vanuit ons servicegericht perspectief. Kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en kostenreductie staan bij ons hoog in het vaandel.

Triple S is jouw partner voor het beheer en verminderen van de kosten van het printerpark.

Bereken direct gratis je voordeel