15 juni 2016

Managed Print Services

SMARTPrint manager

Printers en multifunctionals kunnen u veel werk bezorgen. Het uitzoeken van tellerstanden t.b.v. van de facturatie bij contracten of het tijdig bestellen van de juiste toners bijvoorbeeld. De Triple S SMARTPrint manager neemt u dit werk uit handen!

Tellerstanden van alle apparatuur in uw netwerk worden automatisch doorgegeven en toners automatisch besteld, zodra het nodig is. Ongeacht het merk. Dat scheelt u al snel honderden euro’s aan tonervoorraad en opslag.

Met deze slimme assistent kunnen wij ook op afstand storingen uitlezen en (preventief) onderhoud inplannen. Wij rapporteren aan u en als u zelf inlogt via de 24/7 online portal, kunt u de status van alle apparatuur bekijken in uw eigen omgeving. Print slim met de Triple S SMARTPrint manager.

Managed Print Services

Met Triple S Managed Print Services heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw printerpark te optimaliseren. Een printovereenkomst waarbij u geen omkijken meer heeft naar uw printerpark, de service en de supplies. In combinatie met SMARTClick  betaald u ook alleen voor de afdrukken die u maakt.

Print management software van Triple S is de simpele manier om alle afdrukken in uw bedrijf, organisatie, school, universiteit, automatisch te controleren en te beheren waardoor u de controle heeft over de kosten en de impact daarvan op het milieu.

De software onderschept en analyseert printopdrachten op de server en biedt daarbij mogelijkheden om afdruk regels af te dwingen. Deze software is een cross-platform monitoring applicatie voor al uw afdrukken en werkt op alle belangrijke besturingssystemen. Het systeem is zo ontworpen dat alle platforms zowel de client als de server componenten ondersteunen en dat de applicatie te schalen is van kleine bedrijven met 5 gebruikers naar de grootste educatieve plekken met 500.000 gebruikers of meer.

Voordelen

  • Controle door tracking, quota en pay-for-print tegoeden.managed print services
  • Laptop- en netbook gebruikers kunnen printen zonder printdrivers.
  • Regels toepassen gebaseerd op uw afdrukbeleid
  • Afval verminderen en productiviteit verhogen.
  • Uw printerpark via e-mail of SMS monitoren.
  • Management voor printen via mobiel en BYOD.
  • Management vanuit de Cloud.
  • Betrouwbaar en betaalbaar.

 

Besparen

Triple S heeft alles in huis om uw printkosten omlaag te brengen. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw printers en multifunctionele apparaten te allen tijde optimaal functioneren. Wij leveren naast de hardware ook service, support en supplies.

Alleen het leveren van een printer is niet onze stijl. Wij profileren ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet. Wij willen daarnaast een echte partner voor u zijn om samen uw bedrijf beter te laten presteren. Graag bieden wij daarom u oplossingen en diensten aan vanuit ons servicegericht perspectief. Kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en kostenreductie staan bij ons hoog in het vaandel.

Triple S is uw partner voor het beheer en verminderen van de kosten van uw printerpark.

Bereken direct gratis uw voordeel