14 juli 2017

Kleuren multifunctionals

Multifunctional kleur kopen

Op zoek naar een oplossingen voor uw kleurenprints, kopieën en scans. Het apparaat wat u kiest gaat u waarschijnlijk een lange periode gebruiken. Het is daarom belangrijk een goede keuze te maken. Vaak wordt daarbij alleen gekeken naar de goedkoopste printer en niet naar de verbruikskosten. De verbruikskosten worden dan vaak vele malen hoger dan nodig is. Triple S helpt haar relaties met de keuze voor het apparaat. Wij kijken daarbij naar de kosten tijdens de gehele levensduur dat u het apparaat gaat gebruiken. Als onafhankelijke leverancier zijn wij ook in staat om een goed onafhankelijk advies te geven over de voor en nadelen van zeer veel verschillende modellen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Triple S specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Op zoek naar een multifunctional kleur, als partner van meerdere merken bent u voor advies en aanschaf van multifunctional kleur bij ons aan het juiste adres. Alleen het doorsturen van de doos is dan ook niet onze stijl. Wij geven zowel advies over de keuze voor de hardware als ontzorgen u met de installatie, onderhoud en reparaties. Daarom profileren wij ons als service organisatie die meer voor haar relaties doet.

Bereken direct gratis uw voordeel

Lexmark XC2235

De multifunctionele Lexmark XC2235 biedt een uitvoer van maximaal 35 [33] pagina's per minuut* en heeft een kleurenaanraakscherm van 4,3 inch [10,9 cm].

Lexmark XC4150de kleurenlaser MFP

Deze Lexmark kleurenlaserprinter, de XC4150 is compact, waarmee je ook nog snel kunt printen en scannen. Daarmee heeft deze de prestaties en functies van veel duurdere apparaten. Een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met een simpele bediening en vele scan mogelijkheden. Dat maakt van deze all-in-one kleuren printer een apparaat waarmee iedereen uit de voeten kan.

Lexmark XC6152 kleurenlaser MFP

De Lexmark XC6152de all-in-one kleurenlaserprinter is simpel te gebruiken is door middel van een groot 17,8 cm kleuren touchscreen. Daarnaast is deze zeer snel en print tot 50 pagina’s per minuut in zowel kleur als zwart-wit. Met extra invoer opties en een optionele inline finisher met nietfunctie heeft deze alles wat u nodig heeft. Daarnaast ook nog een zo groot mogelijk afdrukbereik van media gewichten: van flinterdun papier tot dik karton. En met de 1,33 GHz quad-core processor ben je verzekerd van een hele snelle verwerking van al je print- en scanopdrachten! Pluspunten: + Afdruksnelheid van maar liefst 50 pagina’s per minuut + 17,8 cm kleuren touchscreen met geluidsfeedback voor eenvoudige bediening + Invoercapaciteit uit te breiden tot 4500 vel + Een optionele finisher met nietfunctie.

OKI ES5473dn

Als u denkt dat veilig documentbeheer alleen mogelijk is voor grote ondernemingen, brengen we u graag op andere gedachten. De Oki ES5473dn maakt alle voordelen van slimme MFP's daarmee betaalbaar voor kleine tot middelgrote bedrijven en werkgroepen. Ook kunnen ze profiteren van een 7-inch touchscreen en de het slimme uitbreidbare platform (sXP) van Oki, dat toegang geeft tot documentbeheer en connectiviteit biedt met pull-printing. Het krachtige printersysteem staat daarnaast garant voor de ultrasnelle levering van hoogwaardige afdrukken.

OKI ES7470 kleuren MFP

Op zoek naar de combinatie printen, kopiëren, scannen en nieten in één snel en slim apparaat en daarnaast lage kosten. Dan raden wij u de slimme Oki ES7470 aan. Deze biedt daarnaast ook nog efficiënt en veilig documentbeheer en output.

Lexmark XC8160 kleurenlaser MFP

De ideale kantoorprinter met professionele afdruk kwaliteit, dat is de Lexmark XC8160 A4 kleurenlaser MFP. Studies wereldwijd tonen aan dat bijna 98% van al het verkochte papier A4-formaat is. Hoe zit dat op uw kantoor? Als u alleen af en toe A3-papier gebruikt, kunt u beter kiezen voor de volledig uitgeruste Lexmark XC8160 A4 kleurenlaser MFP en daarmee duizenden euro’s besparen.

Nieuwste technologie

De nieuwste multifunctional kleur van Lexmark en OKI hebben een intuïtieve touchscreen, waardoor ze zeer simpel te gebruiken zijn. Daarnaast zijn de resolutie, kleur kwaliteit en scherpte verbluffend. Doordat deze MFP’s de nieuwste technologie hebben, hebben ze alles in huis om de grootste afdruk taken zonder problemen uit te voeren!

Aangezien er zeer veel verschillende merken en modellen zijn, hebben wij alleen meest aanbevolen multifunctional kleur hierboven vermeld.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB