14 augustus 2017

Zwart/wit multifunctionals

Multifunctional zwart wit voor kantoor nodig. Wij informeren u graag wat u kunt besparen op uw printkosten. Triple S specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken bent u voor advies, koop en lease van zwart/wit multifunctional of all-in-one bij ons aan het juiste adres.

Bereken direct gratis je voordeel

Kiest u voor een all in one zwart-wit printer, dan haalt u een betrouwbare monochrome multifunctionele printer in huis. Een MFP waarmee u op A4-formaat kunt printen, scannen, kopiëren en faxen. De all in one zwart/wit printers van Lexmark en OKI zijn gebruiksvriendelijk en kunnen grote hoeveelheden afdrukken verwerken in een korte tijd.
Neem hieronder een kijkje bij de producten of bel 024-64 55 111 voor meer informatie.

Lexmark XM5370

Met een uitvoer van maximaal 70 [66] ppm* en een standaard vaste schijf voldoet de flexibel te configureren Lexmark XM5370 monochrome multifunctionele printer met OCR aan de behoeften van grote werkgroepen.

Lexmark XM7370

Met een maximale uitvoer van 70 [66] ppm*, beeldverwerkingscomponenten die lang meegaan, toner met een zeer hoog rendement, een uitzonderlijke duurzaamheid en uitgebreide afwerkingsopties is de XM7370 Lexmark's monochrome topprinter voor grote werkgroepen.

Lexmark XM1242

De Lexmark XM1242 drukt af met maximaal 40 ppm* en biedt fax- en kopieerfuncties en automatisch dubbelzijdig scannen, plus een handig aanraakscherm van 10 cm.

OKI ES7170dn mono MFP

Op zoek naar de combinatie printen, kopiëren, scannen en nieten in één snel en slim apparaat en daarnaast lage kosten. Dan raden wij u de slimme Oki ES7470 aan. Deze biedt daarnaast ook nog efficiënt en veilig documentbeheer en output. Bovendien wordt deze MFP geleverd met standaard 3 jaar garantie.

Accessoires en Opties

Triple S helpt u graag bij het inventariseren van behoeften en wensen, om zo te komen tot een passende oplossing voor uw bedrijf. Accessoires en opties staan niet vermeldt op deze site. Vraag naar de mogelijkheden.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB