14 augustus 2017

Zwart/wit multifunctionals

Multifunctional zwart wit voor kantoor nodig. Wij informeren u graag wat u kunt besparen op uw printkosten. Triple S specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken bent u voor advies, koop en lease van zwart/wit multifunctional of all-in-one bij ons aan het juiste adres.

Bereken direct gratis uw voordeel

Kiest u voor een all in one zwart-wit printer, dan haalt u een betrouwbare monochrome multifunctionele printer in huis. Een MFP waarmee u op A4-formaat kunt printen, scannen, kopiëren en faxen. De all in one zwart/wit printers van Lexmark en OKI zijn gebruiksvriendelijk en kunnen grote hoeveelheden afdrukken verwerken in een korte tijd.
Neem hieronder een kijkje bij de producten of bel 024-64 55 111 voor meer informatie.

Lexmark XM3150 mono MFP

De Lexmark XM3150 heeft onder andere een instelbaar 17,8 cm kleuren touchscreen. Er zijn functies voor afdrukken, kopiëren, faxen, scannen maar ook e-mailen. Druk tot 15.000 pagina's per maand af zonder problemen. De goede papierverwerking zorgt namelijk voor minder onderbrekingen voor onderhoud en storingen. Kies daarnaast voor afdruksnelheden van 47 pagina's per minuut. Verbeter uw productiviteit doordat de eerste pagina in slechts 6,5 seconden geprint wordt. Daarnaast is deze standaard geschikt voor dubbelzijdig scannen en kopiëren.

OKI ES7170dn mono MFP

Op zoek naar de combinatie printen, kopiëren, scannen en nieten in één snel en slim apparaat en daarnaast lage kosten. Dan raden wij u de slimme Oki ES7470 aan. Deze biedt daarnaast ook nog efficiënt en veilig documentbeheer en output. Bovendien wordt deze MFP geleverd met standaard 3 jaar garantie.

Lexmark XM5170 mono MFP

De Lexmark XM5170 heeft onder andere een instelbaar 25,4 cm kleuren touchscreen. Er zijn functies voor afdrukken, kopiëren, faxen, scannen maar ook e-mailen. Druk tot 100.000 pagina's per maand af zonder problemen. De goede papierverwerking zorgt namelijk voor minder onderbrekingen voor onderhoud en storingen. Kies daarnaast voor afdruksnelheden van 66 pagina's per minuut. Verbeter uw productiviteit doordat de eerste pagina in slechts 4 seconden geprint wordt. Scan ook weer snel een dubbelzijdig document in één doorgang.

Lexmark XM7170 mono MFP

De Lexmark XM7170 MFP heeft onder andere een instelbaar 25,4 cm kleuren touchscreen. Er zijn functies voor afdrukken, kopiëren, faxen, scannen maar ook e-mailen. Druk tot 100.000 pagina's per maand af zonder problemen. De goede papierverwerking zorgt namelijk voor minder onderbrekingen voor onderhoud en storingen. Kies daarnaast voor afdruksnelheden van 66 pagina's per minuut. Verbeter uw productiviteit doordat de eerste pagina in slechts 4 seconden geprint wordt. Scan ook weer snel een dubbelzijdig document in één doorgang.

Accessoires en Opties

Triple S helpt u graag bij het inventariseren van behoeften en wensen, om zo te komen tot een passende oplossing voor uw bedrijf. Accessoires en opties staan niet vermeldt op deze site. Vraag naar de mogelijkheden.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis nieuws, tips en updatesNee, bedankt!