8 augustus 2017

Offerte ontvangen

Jouw aanvraag is verzonden. Bedankt.

Bekijk alvast de hardlopers van ons assortiment.

Lexmark XC4150

Deze Lexmark kleuren laser printer, de XC4150 is compact, waarmee je ook nog snel kunt printen en scannen. Daarmee heeft deze de prestaties en functies van veel duurdere MFP's. Een hoge kwaliteit wordt gecombineerd met een simpele bediening en vele scan opties. Dat maakt van deze all-in-one kleuren printer een apparaat waarmee iedereen uit de voeten kan.

OKI ES5473dn

Als u denkt dat veilig documentbeheer alleen mogelijk is voor grote ondernemingen, brengen we u graag op andere gedachten. De Oki ES5473dn maakt alle voordelen van slimme MFP's daarmee betaalbaar voor kleine tot middel grote bedrijven en werkgroepen. Ook kunnen ze profiteren van een 7-inch touchscreen en het slimme (sXP) van Oki, dat toegang geeft tot document beheer en pull-printing. Het krachtige printer systeem staat daarnaast garant voor de ultrasnelle levering van afdrukken.

Lexmark XC8160

De ideale kantoorprinter met professionele afdruk kwaliteit, dat is de Lexmark XC8160 A4 kleurenlaser MFP. Studies wereldwijd tonen aan dat bijna 98% van al het verkochte papier A4-formaat is. Hoe zit dat op uw kantoor? Als u alleen af en toe A3-papier gebruikt, kunt u beter kiezen voor de volledig uitgeruste Lexmark XC8160 A4 kleurenlaser MFP en daarmee duizenden euro’s besparen.

OKI ES8473

De ES8473 A3 kleuren printer heeft een hoge afdruk- en kopieer snelheid en is daardoor de ideale oplossing voor grote, veel eisende werkgroepen. Deze printer vereist daarnaast weinig tussenkomst van de gebruiker, en heeft lage afdruk kosten. Hij is bovendien uitgerust met een simpel te gebruiken bedieningspaneel. En zorgt er zo voor dat drukke teams productief blijven.

Lexmark C4150de kleuren laser printer

Met deze Lexmark kleuren laser printer kun je snel printen. Dit model is daarmee zeer geschikt voor kleine werkgroep. De C4150 biedt zowel de prestaties en functies als de lage prijs per pagina van veel duurdere apparaten. De hoge kwaliteit en snelheid zorgen daarnaast voor een zeer professioneel resultaat zonder onderbreking. De Lexmark C4150 is ook nog uitgerust met een 10,9 cm kleuren touchscreen waardoor de bediening simpel is. En is bovendien breed inzetbaar dankzij ondersteuning tot A6-formaat en tot 218 gr. papier vanuit de papierlades. Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare kleuren laserprinter, dan is Lexmark C4150 een goede keuze!