Triple S specialiseert zich al meer dan 20 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken ben je voor advies en aanschaf van zwart/wit printers bij ons aan het juiste adres.

Bereken direct gratis je voordeel

Lexmark M1246

Met een krachtige processor, een uitvoer van maximaal 44 pagina's per minuut*, verbeterde beveiliging en ingebouwde duurzaamheid ondersteunt de M1246 het succes van middelgrote teams bij al hun zwart-witafdrukken.

Lexmark M5270

De Lexmark M5270 drukt de eerste pagina af in slechts 4 seconden en combineert een indrukwekkende uitvoersnelheid met een aanraakscherm van 4,3-inch voor productiviteitsverhogende apps.

OKI ES4132 laserprinter

Hoogwaardige monochrome A4-printer voor veeleisende gebruikers: - A4 desktop monoprinter, 1-10 gebruikers - Afdruksnelheid van 40ppm en tijd tot eerste afdruk van < 4,5 seconden - 350 vellen standaard papiercapaciteit (uitbreidbaar tot 880 vellen) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard uitgerust met automatische duplex eenheid en netwerkkaart De ES4132dn maakt snel hoogwaardig afdrukken in zwart-wit voor de veeleisende gebruiker mogelijk. De flexibele papierverwerking, de uiterst betrouwbare digitale led-technologie en een PostScript-emulatie dragen allemaal bij aan een superieure afdrukkwaliteit in een brede reeks toepassingen. Geavanceerde energiebesparende functies en automatisch dubbelzijdig afdrukken reduceren kosten en impact op het milieu. Verlaag uw operationele kosten met tonercartridges met extra grote capaciteit, die u ondersteunen bij al uw huidige en toekomstige zakelijke behoeften.

OKI ES5112 laserprinter

Hoogwaardige monochrome A4-printer voor werkgroepen: - A4 mono printer, 1-15 users - Afdruksnelheid van 45ppm en tijd tot eerste afdruk van < 4,5 seconden - 630 vellen standaard papiercapaciteit (uitbreidbaar tot 1.160 vellen) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard uitgerust met automatische duplex eenheid en netwerkkaart Supersnel afdrukken, een hoge belasting per maand en grote standaard papiercapaciteit stellen de ES5112dn in staat grote volumes moeiteloos te verwerken. Deze slimme printer kan automatisch dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen en de snelheid en het energieverbruik optimaal aanpassen aan het soort documenten dat wordt afgedrukt. Hij kan zelfs 's nachts uitschakelen. De gebruikskosten kunnen worden verlaagd met het gebruik van tonercartridges met extra grote capaciteit met uiterst betrouwbare digitale led-technologie en de toonaangevende garantie van Oki Europe voor vele jaren van uitstekende service. Met standaard Gigabit netwerken biedt de ES5112dn veel snelheid, hoogwaardige afdrukken in zwart-wit, en de mogelijkheid tot delen met het hele kantoor - perfect voor werkgroepen.

OKI ES7131 laserprinter

Draadloos netwerkklaar bedrijfsklasse A4 mono printer voor een verbeterde business efficiency: - A4 mono printer, 1-30 gebruikers - Afdruksnelheid van 52ppm en minder dan 5 seconden tot eerste afdruk - 630 vel standaard papiercapaciteit (tot 3.160 vel max.) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard automatische duplex eenheid en Wireless (draadloos) De ES7131dnw is de oplossing om snel en betrouwbaar te printen binnen de drukke werkgroepen. ES7131dnw combineert geavanceerde beveiliging, beheer en prestaties met een solide en duurzame technologie en afdruksnelheden tot 52 pagina's per minuut voor een verbeterde efficiency op kantoor. De OKI ES7131 verbetert de productiviteit binnen de werkgroep dankzij een snelle processor voor hoge printvolumes, een maximale invoercapaciteit van 3.160 vel en hoge capaciteits toners (voor 36.000 afdrukken) voor een lage kostprijs per pagina. Betrouwbaar, hoge prestaties (tot maximaal 200k maandelijkse duty cycle): deze printer biedt volledige veelzijdigheid om een verscheidenheid aan media te kunnen verwerken in elke werkomgeving.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB