Triple S specialiseert zich al meer dan 15 jaar in het leveren en onderhouden van printers voor de zakelijke markt. Als partner van verschillende merken bent u voor advies en aanschaf van zwart/wit printers bij ons aan het juiste adres.

Bereken direct gratis uw voordeel

OKI ES4132 laserprinter

Hoogwaardige monochrome A4-printer voor veeleisende gebruikers: - A4 desktop monoprinter, 1-10 gebruikers - Afdruksnelheid van 40ppm en tijd tot eerste afdruk van < 4,5 seconden - 350 vellen standaard papiercapaciteit (uitbreidbaar tot 880 vellen) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard uitgerust met automatische duplex eenheid en netwerkkaart De ES4132dn maakt snel hoogwaardig afdrukken in zwart-wit voor de veeleisende gebruiker mogelijk. De flexibele papierverwerking, de uiterst betrouwbare digitale led-technologie en een PostScript-emulatie dragen allemaal bij aan een superieure afdrukkwaliteit in een brede reeks toepassingen. Geavanceerde energiebesparende functies en automatisch dubbelzijdig afdrukken reduceren kosten en impact op het milieu. Verlaag uw operationele kosten met tonercartridges met extra grote capaciteit, die u ondersteunen bij al uw huidige en toekomstige zakelijke behoeften.

Lexmark M1145 laserprinter

De Lexmark M1145 laserprinter is gereed voor netwerkgebruik en heeft een geïntegreerde functie voor dubbelzijdig afdrukken, een 800-MHz Dual-Core-processor, 256 MB geheugen, 350 vel invoercapaciteit en drukt af met snelheden tot 42 ppm. Snelle installatie De instructies zijn eenvoudig. U kunt al binnen een paar minuten aan de slag. Afbeeldingen met hoge resolutie Dankzij de 1200 x 1200 dpi afdrukresolutie blijven afbeeldingen en illustraties haarscherp. Daarnaast zorgt de Lexmark Unison Toner™ voor consistente kwaliteit. Bedieningspaneel met numeriek toetsenblok Blijf op de hoogte van uw taken dankzij het eenvoudig te lezen 6 cm LCD-kleurenscherm. Innovatieve toner voor optimale prestaties Kies voor betere prestaties met Unison™-toner van Lexmark en profiteer van consistente kwaliteit van de eerste tot en met de laatste afdruk. Snel complexe documenten afdrukken Druk probleemloos documenten met illustraties en afbeeldingen af met tot 1,2 GB uit te breiden geheugen, een krachtige 800-MHz Dual-Core-processor en Gigabit Ethernet.

OKI ES5112 laserprinter

Hoogwaardige monochrome A4-printer voor werkgroepen: - A4 mono printer, 1-15 users - Afdruksnelheid van 45ppm en tijd tot eerste afdruk van < 4,5 seconden - 630 vellen standaard papiercapaciteit (uitbreidbaar tot 1.160 vellen) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard uitgerust met automatische duplex eenheid en netwerkkaart Supersnel afdrukken, een hoge belasting per maand en grote standaard papiercapaciteit stellen de ES5112dn in staat grote volumes moeiteloos te verwerken. Deze slimme printer kan automatisch dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen en de snelheid en het energieverbruik optimaal aanpassen aan het soort documenten dat wordt afgedrukt. Hij kan zelfs 's nachts uitschakelen. De gebruikskosten kunnen worden verlaagd met het gebruik van tonercartridges met extra grote capaciteit met uiterst betrouwbare digitale led-technologie en de toonaangevende garantie van Oki Europe voor vele jaren van uitstekende service. Met standaard Gigabit netwerken biedt de ES5112dn veel snelheid, hoogwaardige afdrukken in zwart-wit, en de mogelijkheid tot delen met het hele kantoor - perfect voor werkgroepen.

Lexmark M3150 laserprinter

De Lexmark M3150 laserprinter is geschikt voor netwerkgebruik en heeft een 10,9 cm kleuren touchscreen bedieningspaneel, geïntegreerde functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken, 512 MB geheugen, 650 vel invoercapaciteit en een extra USB-poort aan de voorzijde. Werk sneller uitvoeren Druk af met snelheden tot 47 pagina's per minuut en produceer uw eerste pagina in slechts 6,5 seconden. Stroomlijn uw taken eenvoudig Verhoog uw productiviteit en efficiëntie met het eenvoudig te gebruiken 10,9 cm kleuren touchscreen en aan te passen apps. Geeft u ook toegang tot onze productiviteitsoplossingen. Snel complexe documenten afdrukken Druk probleemloos documenten met illustraties en afbeeldingen af met tot 2,5 GB uit te breiden geheugen, een krachtige 800-MHz Dual-Core-processor en Gigabit Ethernet. Innovatieve toner voor optimale prestaties Kies voor betere prestaties met Unison™-toner van Lexmark en profiteer van consistente kwaliteit van de eerste tot en met de laatste afdruk. Overal en altijd afdrukken* Met deze printer kunt u afdrukken vanaf desktopcomputers en mobiele apparaten waarop toepassingen kunnen worden uitgevoerd. (*zie voor meer informatie over de mobiele oplossingen van Lexmark: lexmark.com/mobile)

OKI ES7131 laserprinter

Draadloos netwerkklaar bedrijfsklasse A4 mono printer voor een verbeterde business efficiency: - A4 mono printer, 1-30 gebruikers - Afdruksnelheid van 52ppm en minder dan 5 seconden tot eerste afdruk - 630 vel standaard papiercapaciteit (tot 3.160 vel max.) - PCL/PS printertaal emulaties - Standaard automatische duplex eenheid en Wireless (draadloos) De ES7131dnw is de oplossing om snel en betrouwbaar te printen binnen de drukke werkgroepen. ES7131dnw combineert geavanceerde beveiliging, beheer en prestaties met een solide en duurzame technologie en afdruksnelheden tot 52 pagina's per minuut voor een verbeterde efficiency op kantoor. De OKI ES7131 verbetert de productiviteit binnen de werkgroep dankzij een snelle processor voor hoge printvolumes, een maximale invoercapaciteit van 3.160 vel en hoge capaciteits toners (voor 36.000 afdrukken) voor een lage kostprijs per pagina. Betrouwbaar, hoge prestaties (tot maximaal 200k maandelijkse duty cycle): deze printer biedt volledige veelzijdigheid om een verscheidenheid aan media te kunnen verwerken in elke werkomgeving.

Lexmark M5170 Laserprinter

De Lexmark M5170 laserprinter is geschikt voor netwerkgebruik en heeft een 17,8 cm kleuren touchscreen, geïntegreerde functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken, een 800-MHz Dual-Core-processor, 650 vel invoercapaciteit en een extra USB-poort aan de voorzijde. Snellere verwerking Hoge verwerkingssnelheden met tot 2,5 GB uit te breiden geheugen, een 800-MHz Dual-Core-processor en Gigabit Ethernet. Betrouwbare topprestaties Druk tot 100.000 pagina's per maand af. En profiteer van minder onderbrekingen voor onderhoud dankzij de uitstekende functionaliteit voor papierverwerking. Houd taken op gang Met een maximale invoercapaciteit van 4400 vel en een tonercartridge met hoog rendement hoeft u minder vaak papier toe te voegen of cartridges te vervangen. Gebruiksvriendelijke display Met het heldere 17,8 kleuren touchscreen houdt u alles onder controle. Afdrukken op veel verschillende materialen Dankzij de geïntegreerde functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken en de afdrukmogelijkheden voor veel verschillende materialen kunt u meer doen voor uw bedrijf en bespaart u op papier.

OKI Executive PartnerLexmark Business Solutions Gold PartnerTier-BSD-Gold-RGB


Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis nieuws, tips en updatesNee, bedankt!