6 september 2017

Lexmark XC9235

A3 Copier die een stap verder gaat

A3 Copier die een stap verder gaat nu ook beschikbaar bij Triple S. Samen met Lexmark bieden wij de volgende generatie voor afdrukken in diverse formaten. De nieuwe A3 serie overtreft alles wat u verwacht van scannen en afdrukken op A3 formaat.

a3 copier xc9235
a3 copier XC9235
a3 copier XC9235
a3 copier xc9235

Snelle A3 Copier

De eerste pagina wordt op deze A3 Copier al na 4,9 seconden geprint. Met 35 pagina’s per minuut en veel standaard gratis functies ondersteunt de Lexmark XC9235 A3 copier veeleisende afdruktaken. Op zoek naar nog meer snelheid, bekijk dan de XC9245, XC9255 of de snelste XC9265 met snelheden tot 65 pagina’s per minuut.

Bereken direct gratis je voordeel

Uitvoer in kleur van meerdere formaten

De kleuruitvoer tot SRA3-formaat is indrukwekkend, terwijl met extra papierlades ook A4 afdrukken in grote volumes mogelijk maakt. Daarnaast kunnen kleine enveloppen in de multipurpose feeder worden geplaatst. Het brede assortiment ondersteunde mediatypen omvat onder andere karton, glossy papier, gerecycled papier, transparanten en etiketten.

Snelle scanner

De automatische documentinvoer voor single-pass dubbelzijdig scannen heeft een capaciteit van 100 vel en ondersteunt scannen tot 160 zijden per minuut. Met de ondersteuning van gemengde originelen, herstel na papierstoring, standaard OCR en een optie voor ‘classify and route’ voldoet deze MFP bovendien aan de vereisten voor geautomatiseerd scannen met de hoogste snelheden.

De XC9235 is ook Google Cloud Print, Apple Airprint 1.5 en Mopria klaar. Daardoor werkt en print u van waar u wilt met mobiel printen vanaf iOS, Android en Windows.

Intuïtief kleuren touchscreen

Het grote 25,4 cm kleuren touchscreen heeft een zeer glad oppervlak en kan zonder druk of direct huidcontact door vrijwel alles worden geactiveerd, zoals een pen, vingertop of nagel. De interface is vertrouwd voor de gebruikers, zodat er vrijwel geen training nodig is.

 

Finishingopties

Breid uw A3 copier uit met finishing opties bijvoorbeeld nieten op meerdere posities, perforeren, boekjes nieten of het in drieën vouwen van papier. Met deze opties kan de uitvoer vergroot worden tot 3500 vel.

Standaard OCR en routeringsopties

Elk apparaat uit de Lexmark XC9200 serie biedt ingebouwde software voor optische tekenherkenning (OCR) die gedrukte tekens op een gescande pagina kan omzetten in doorzoekbare tekst. Sla het bestand op een USB-stick op, verstuur het per e-mail of verzend het naar een netwerkshare voor verdere verwerking of integratie met de software die u gebruikt en beheert. Naast eenvoudige OCR kan elk XC9200-model met Lexmark’s optionele software AccuRead Automate documenten vastleggen, automatisch classificeren en routeren, waarbij belangrijke informatie uit het document wordt gehaald en gebruikt om het bestand een naam te geven en te indexeren. U heeft geen extra server nodig. AccuRead Automate doet alles direct op het apparaat, waardoor fouten door handmatige invoer worden voorkomen en bedrijfsprocessen worden versneld.

Document solutions

Efficiënter werken, meer kosten, papier en stroom besparen, en daarnaast ook de voordelen van verbeterde workflows. Wij bieden daarom ook document solutions die voldoen aan uw behoeften. Zo krijgt uw printer of MFP complete oplossingen waardoor u bedrijfsvoering wordt verbeterd. Met beschikbare software-ontwikkelingskit kunt u zelfs uw eigen apps maken. Onze producten en oplossingen zijn daarnaast dus flexibel genoeg voor uw groei in de toekomst.

Bar Code Discovery

Gebruik barcodes om daarmee documenten te herkennen of te splitsen in verschillende bestanden.

Card Authentication

Maak gebruik van een controle voor gebruikers via een ID-kaart daardoor houdt u documenten veilig. 

Card Copy

Leg eerst met Card Copy beiden zijden van ID-kaarten of creditcards in een keer vast. Druk daarna beide zijden af op één zijde van een vel
papier of sla het als document op.

Device Quotas

Stel per gebruiker quota in voor printen, scans, kopieën en beheers daarmee het aantal afdrukken.

Eco Copy

Duurzaam ondernemen met drie duurzame print opties, beperk daarmee ook nog eens de kosten van papier en toner.

Eco Settings

Pas instellingen van het apparaat aan waarmee u de besparingen op het milieu vergroot.

Email to Self

Bescherm vertrouwelijke informatie, doordat gebruikers van de MFP alleen naar hun eigen adres kunnen mailen.

Forms and Favorites

Maak einde aan verspilling van voorgedrukte formulieren doordat u simpel toegang heeft tot veel gebruikte formulieren.

Google Drive

Gedeelde bestanden op een simpele manier afgedrukt worden, doordat er een koppeling is met Google Drive. Gescande documenten kunnen hiermee ook direct opgeslagen worden.

 

Manage Address Book

De beheerder kan adressen door middel van een CSV bestand eenvoudig actueel houden.

My Shortcut

Maak persoonlijke snelkoppelingen voor vaak uitgevoerde kopieer-  en e-mailtaken waardoor het gebruik van de MFP versimpeld.

Scan Center Premium

Geadvanceerde scan oplossing waarmee u aangepaste prompts, namen van bestanden en totwel 500 bestemmingen kunt maken. 

Accesibility Solution

Kopieer-, fax-, e-mail-, FTP- en scantaken kunnen rechtstreeks op een werkstation ingesteld worden waardoor ook gebruikers met een beperking deze MFP kunnen gebruiken.

Email Size Limiter

Stel voor een bestemming een beperking in voor de  grootte van bijlagen, leg grote documenten vast en deel het document op zodat e-mails correct worden verzonden.

AccuRead OCR

Maak doorzoekbare of bewerkbare bestanden (PDF-, RTF- of TXT-bestanden) op de Smart MFP
van Lexmark.

AccuRead Automate

Informatie wordt geëxtraheerd voor de naamgeving en de indexering van het document waardoor de smart MFP documenten vast kan leggen en automatisch kan classificeren en routeren

Showroom

Standaard afbeeldingen kunnen als een diapresentatie op het scherm komen, waardoor het display een reclame medium, onderwijs tool of berichten bord wordt

Secure Held Print Jobs

Taken op het apparaat worden alleen afgedrukt als ze worden vrijgegeven door een gebruiker, waardoor geen gevoelige informatie openbaar wordt gemaakt. 

Solution Composer

Geïntegreerde toepassingen voor specifieke bedrijfsprocessen kunnen beschikbaar gemaakt worden door middel van dit framework voor het creëren van aangepaste oplossingen 

Customer Support

Verstuur een e-mail naar Triple S voor support, waardoor wij u nog sneller kunnen helpen.

Google Cloud Print

Afdrukken vanuit Gmail of Google Drive worden bewaard in de Google-cloud nadat men zich op het apparaat aanmeldt bij hun account kunnen ze direct geprint worden.

Google Drive Print

Een oplossing voor niet-multifunctionele printers zodat gebruikers ook de mogelijkheid hebben documenten vanaf Google Drive af te drukken.

Multi Send

Leg documenten vast en verzendt deze naar meerdere bestemmingen, waaronder e-mail, netwerk, FTP-sites of naar een andere printer.

QR Code Generator

De QR-code bevat het IP-adres, waardoor deze makkelijker te vinden is op uw tablet of smartphone.

Scan to Hard Disk

Scan documenten naar de ingebouwde harde schijf van de Lexmark printer

USB Key to Email

U kunt documenten op een USB-stick rechtstreeks per e-mail verzenden of op een FTP-server opslaan.

Gratis advies over A3 copier

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor een a3 copier. Vraag een gratis offerte aan en ontdek dan hoeveel kosten u kunt besparen.

Lage vaste prijs per pagina

Op deze A3 kopier kunt u nu ook SMARTClick afsluiten. Niet alleen een vaste prijs per geprinte pagina maar ook zonder vooruit te betalen? Wij berekenen ook alleen wat u verbruikt heeft. Zodoende bespaart u fors op uw print kosten.

Gebouwd met oog voor het milieu

Energiebesparing: de slaapstand gebruikt minder dan 3 watt, zodat u geld en energie bespaart tussen afdruktaken. Wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, wordt het in de slaapstand gezet. Bij binnenkomende afdruktaken wordt het snel weer geactiveerd. Bovendien kan het apparaat handmatig worden in- of uitgeschakeld via het paneel of automatisch volgens een door de gebruiker ingesteld schema. Sensoren voor de lage-energiestand halen de MFP uit de slaapstand wanneer papier in de ADF wordt geplaatst of de scanner wordt geopend.

Papier en toner besparen: de MFP’s zijn standaard ingesteld op dubbelzijdig afdrukken waarbij zonder vertraging, wordt afgedrukt op beide zijden van elke pagina. Daarnaast drukt de unieke ColorSaver-functie afbeeldingen standaard lichter af, terwijl tekst donker en leesbaar blijft. Zo bespaart u toner en geld. En met de gratis Eco-Copy oplossing kunt u kopieën van gescande items afdrukken met instellingen, zoals dubbelzijdig, pagina’s per vel en exemplaren per vel om zo nog meer papier te besparen.

Geschikt voor kringloop papier: om er zeker van te zijn dat de invloed van het gebruikte papier op het milieu wordt beperkt, is de Lexmark XC9200 serie
uitgebreid getest met diverse soorten kringlooppapier, tot 100% gerecycled.

Bereken direct gratis je voordeel
Bekijk hier ook alternatieve a3 copier s.

Op zoek naar alle Lexmark printers. Die vindt u in onze webshop

Lexmark printer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.