29 november 2016

OKI ES7470: Ervaar dit model van Oki nu ook in onze showroom!

Kleuren MFP Oki ES7470

De kleuren MFP Oki ES7470 biedt alle tools om het kosten effectief gebruik van alle functionaliteit binnen uw organisatie te waarborgen alsook de communicatie en documenten stroom te verbeteren via het geïntegreerde open platform SXP (smart Extendable Platform). Dankzij de combinatie printen, kopiëren, scannen en nieten in één zeer snel en ergonomisch apparaat, biedt de slimme Oki ES7470 een efficiënte en veilige documentbeheer en output.

Bereken direct gratis je voordeel

Documentbeheer

Door het verbeteren van de manier waarop documenten worden behandeld, beheerd en verwerkt in een organisatie kan de workflow zeer efficiënt verbeteren op elk niveau. Een combinatie van vergaande software met geavanceerde technologie, waardoor organisaties hun productiviteit kunnen verhogen en de invoer, doorvoer en uitvoer van documenten kunnen verbeteren. De OKI ES7470 biedt een naadloze integratie met bestaande systemen met behulp van het sXP. Dat levert de tools die nodig zijn voor het verzekeren van een efficiënt gebruik van de bronnen binnen uw organisatie, terwijl de communicatie en workflow van documenten verbeteren.

Doordat afdrukken, kopiëren, scannen en faxen zijn gecombineerd in één snel en ergonomisch apparaat, biedt de ES7470 een efficiënt en veilig documentbeheer en uitvoer die geschikt is voor organisaties in alle maten en vormen. Met een reeks van beschikbare accessoires, kunt u de MFP selecteren die aan uw specifieke behoeften en budget voldoet.
kleuren MFP oki

Verbeteren van de productiviteit

Robuust en efficiënt, de ES7470 is ontworpen om een uitgebreide reeks van geavanceerde functies te leveren als standaard om de productiviteit te verbeteren.

 • Printsnelheden tot 34ppm in kleur en 36ppm in mono
 • Papier capaciteit tot 3,160 vellen
 • Geïntegreerde nietmachine

Duurzaam, verminder uw impact op het milieu

De ES7470 is de eerste full LED A4 MFP in de markt geschikt voor middelgrote tot grote werkgroepen.

 • Duplex printen, kopiëren en scannen = minder papierverbruik
 • Tonerspaarfunctie
 • 2W or minder in Deep Sleep mode

Uitgebreide scan opties

 • Scansnelheid tot 40ipm
 • Duplex scannen
 • Scan naar filing box, scan naar gedeelde folder, scan naar email, scan naar USB geheugen
 • Overslaan van blanco pagina’s
 • Kopiersnelheid tot 34ppm in kleur en 36ppm in mono
 • ID kaart-kopiëren, herhaald kopiëren, opdrachtopbouw kopiëren
 • Duplex kopiëren (1 naar 2, 2 naar 1, 2 naar 2)
  3YearWarranty

3-jaar standaard on-site garantie

Oki apparaten worden geproduceerd volgens de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en technologie, wat door middel van onafhankelijke tests bewezen is. In feite is Oki zo overtuigd van de hoge kwaliteit van deze producten dat ook de kleuren MFP Oki ES7470 geleverd wordt met een on-site garantietermijn van 3 jaar.  Ook tijdens de garantieperiode staat onze technische dienst voor u klaar. Als officiële servicepartner verzorgt Triple S alle garantieafhandelingen voor u namens Oki.

Gratis advies

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor een geschikte kleuren MFP. Vraag daarom een gratis gesprek aan en ontdek hoeveel u op uw print kosten kunt besparen.

Lage vaste prijs per pagina

Op deze machine kunt u nu ook SMARTClick afsluiten. Een vaste prijs per geprinte pagina zonder vooruit te betalen? Wij berekenen daarnaast ook nog alleen wat u verbruikt heeft. U ontvangt dan ook geen factuur wanneer u niets print. Hieruit volgt ook een forse besparing op uw print kosten. 

Bereken direct gratis je voordeel

Bekijk hier ook alternatieve kleuren MFP in ons assortiment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.